Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

UKBA 2008 kiállítás - hétfő, a szakmai nap

2008.02.04.

UKBA 2008 kiállítás - hétfő, a szakmai nap

Óriási érdeklődés kísérte a cukrászati és vendéglátós vásár 2. napját

A Veneto standon hétfőn "nagyüzem" volt, meglévő, régi partnereink közül is sokan látogattak el hozzánk ezen a napon, de új érdeklődők sokaságával is tárgyalhattunk. Reméljünk, mindkét fél számára előnyös üzletek köttettek. Az Aromitalia fagylaltokat nemcsak a sajtó képviselői, hanem a szakmai látogatók is buzgón fotózták. Többször fogalmazódott meg a vélemény, miszerint a pultunkban kiállított fagyik (melyek második napja díszelegtek anélkül, hogy állaguk, tartásuk kevésbé szép lett volna, mint a megnyitás pillanataiban) az igazi, hagyományos olasz fagylaltok megtestesítői. Díszítésük a valódi fagylaltozókban éppúgy megállná a helyét, mint kiállítási fagylaltként. Ez nemcsak cukrászunkat, jó alapanyagunkat dicséri, hanem a sokkolás és a jó fagylaltpult érdeme is. A sokkolóban a fagylalt külső rétege egyfajta kérget kap, ami tartósan szép marad. A Bocchini pedig nagy hangsúlyt fektet arra, hogy fagylaltpultjai vigyázzanak a fagylaltra, egyenletes hőmérsékleteloszlásuk következtében akkor sem kezdenek olvadozni a fagyik, ha a nagy forgalom miatt a védőredőnyt állandóan nyitva tartjuk. A dekoráció szépen tartja magát, a fagylalt nem esik össze, több gombócot adhatunk el belőle, mint az állagát vesztő, kevésbé jó tartású fagyikból. Ugyanakkor a fagyik nem túlhűtöttek, hanem tökéletes kínálási hőmérsékleten tartjuk őket.
A Bocchini képvislője, Signor Bruno Marchesini személyesen is részt vesz az UKBÁ-n, hogy szaktudásával segítse a pultokat, üzletberendezéseket választó érdeklődőket döntésük meghozatalában.

Cikkhez kapcsolódó linkek:
Kiállítási standunk bemutatója honlapunkon - folyamatosan bővül
UKBA-honlap

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Tekna Line 4400 NFP üveges hűtővitrin

Tekna Line 4400 NFP üveges hűtővitrin
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats