Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Utazzon Riminibe télen!

2016.01.06.

Utazzon Riminibe télen!

Január 23. és 27. között várja látogatóit a Sigep 2016 nemzetközi fagylaltkiállítás

Ez már a 37. év, amikor Rimini tengerpartját ellepik a világ minden tájáról érkező cukrászok, fagylaltkészítők. Vagy ha nem is a tengerpartot - de Rimini korszerű kiállítócsarnokát.

Az előző szezon elmúltával alig várják a fagylatos-cukrász szakmában dolgozók, hogy megismerjék a legújabb technológiákat, alapanyagokat, ötleteket gyűjtsenek Olaszország - és a világ - legnagyobb szakkiállításán.

Kiállít minden partnerünk: a Aromitalia, az FB, a Bravo, a Cattabriga, a Promag, a GEMM, a Tekna, a La Spaziale, az Elmeco, az Elframo és az MB bútorok gyártója is.

Amennyiben szeretne Ön is ellátogatni a kiállításra, kérem, kattintson jobb oldalt az "Ajánlatot kérek" gombra, és igényeljen tőlünk ingyenes belépőjegyet. Erdős Norbert a kiállítás ideje alatt elsősorban az Aromitalia standján található majd meg - de telefonos egyeztetés alapján szívesen körbevezeti Önt a teljes kiállításon, tolmácsol, és szaktanácsokat ad az olasz munkatársakkal közösen.


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Gelita PT1 pasztörizáló

Gelita PT1 pasztörizáló
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats