Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Vegyes ízelítő a kiállításról

2010.01.26.

Vegyes ízelítő a kiállításról

Mit láttunk még az állandó partnereink standján túl?

Most egy kis hangulatjelentést igyekszem adni Önnek arról, milyen is a 2010-es Sigep kiállítás.

Azt már említettük, hogy az alapanyaggyártókat tekintve a kiállítás bizony hiányos. Aki jelen van, az nagyon erősen a marketing-újításokra koncentrál - pl. ajándékcsomagokat ajánl bizonyos mennyiségű megrendelés esetén, amelyek - véleményem szerint - nem erősítik a márka presztízsét. Hisz ha egy alapanyagot a hozzá adott ajándék miatt vesznek csak meg… akkor ott már régen baj van! Én annak a híve vagyok, hogy egy termék a kiváló minősége miatt lesz kelendő, nem a hozzácsatolt műanyag-kütyüktől…

Vannak bizony olyan kiállítók is, akik egészen el vannak tévedve… a fagyipult mellett az asztalon táncoló miniszoknyás lányok láttán azt is hihetnénk, hogy valamiféle erotika-kiállításon vagyunk, nem pedig a cukrász szakma legrangosabb vásárán… Persze ami szép, az szép. De az úgynevezett „parasztvakítás” helyett sokkal értékesebb, ha egy cég a tudását, szakmai tapasztalatát mutatja be. Ha megtanítja a jelenlévőknek, hogy hogyan tudják használni az ő termékeit, és hogy miért válasszák őt a többiek helyett!

Szerencsére erre is van példa bőven. Számos standon látunk szakmai bemutatókat, és olyan show-kat is, amelyek szorosan kapcsolódnak a szakmához: pl. elismert mesterek ott, helyben készítenek fagylalt-desszerteket, esetleg látványos cukor-díszítéseket, gyümölcsfaragványokat. A legmókásabb, amikor egy nagykabátba öltözött mester láncfűrésszel jégszobrot készít az egyik bemutató során!

Aztán megfigyelhető még, hogy minden kiállító nagyon ad arra, hogy standján kiváló minőségű kávéval kínálhassa a látogatókat. A kávéforgalmazók és kávégépgyártók ki is használják ezt, sokan nem is saját standdal képviseltetik magukat (bár abból is van bőven), hanem fagylaltgépek, fagylaltpultok, alapanyagok nagy, neves gyártóinak a standján az ő magasan képzett baristáik főznek kitűnő kávét. Ideutazásunk során és a kiállításon legalább 10 különféle kávét kóstoltunk, és nagy örömmel állapítottuk meg, hogy a legfinomabbat a Bocchini standján kínálták nekünk - a szintén általunk képviselt La Spaziale kávégépből - amely valami űrhajós csodamasinára hasonlít, de egyben megőrzi a hagyományos, olasz kávégépek formavilágát is! Hazafelé szándékunkban áll megállni a La Spaziale gyárban, Bologna mellett, így róluk sokkal részletesebb tájékoztatást is adunk majd a továbbiakban.

És persze fagylaltot is kóstoltunk. Idén még mindig az egészségtudatos vásárlókra koncentrál a gyártók egy része - ők vitaminnal dúsított fagylaltot kínálnak. Kérdés, hogy ez mennyire érdekli a fagylaltrajongókat… Jelen van még a szója-fagyi is, aminek Magyarországon nem jósolunk nagy sikert. A hagyományos ízvilágon belül maradva pedig megjelent néhány új, fantáziadús receptúra is. Majdnem minden kiállító készített egészen sötét, étcsokoládé fagylaltot is. Ezt nem is olyan egyszerű jól elkészíteni - mert a fagylalt sötét színe, és a hideg hőmérsékleten is jól érvényesülő csokiíz nem feltétlenül jár együtt…

A kiállított fagylaltpultok és üzletberendezések között a klasszikus, elegáns olaszos formavilág képviselői, és az egyszerűbb, kisebb fagylaltozókba, kávézókba való berendezések egyaránt megtalálhatóak. Egyetlen olyan stand volt, amely valami egészen mást kínált, mint a többiek - rengeteg játékos ötlettel, bohém, nagyon egyedi stílussal. Mivel velük sikeresnek ígérkező tárgyalásokba bocsátkoztunk, egyelőre nem is írok ennél többet róluk. Reményeink szerint hamarosan bővebben is bemutatjuk őket - mint legújabb partnerünket!


La Spaziale kávégép a bocchini standján
Munkában a barista
Kávézó a Bocchini standján
Gyönyörű torta olasz stílusban
Tortadíszítés olaszosan


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Tekna Line TKSELF vitrin

Tekna Line TKSELF vitrin
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats