Olasz üzletberendezések
Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!
Olasz kézműves fagylalt
Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.
Olasz kávé
Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.
Kínáljon vendégeinek a tucatkávék helyett valami különlegesebbet!
A Mokarabia Olaszország legdinamikusabbn fejlődő kávémárkája, az olaszok nagy kedvence! Ma már kb. 16 ezer kávézóban Olaszország-szerte Mokarabia kávét isznak a kávérajongók, s a világ 30 országában nyíltak eddig Mokarabia kávézók.
A Mokarabia a híres Zanetti csoport tagja - náluk többet igazán senki nem tud a kávéról! A Zanettik az 1700-as évektől kezdve azzal foglalkoztak, hogy kávét hoztak be a keleti kereskedelmi utakon keresztül Velence kikötőjébe. Velencében - a pontos nyilvántartások szerint - már az 1763-as évben 218 kávézó működött!
Maga a Mokarabia márka az 50-es évektől létezik, Milánóban született. Igen gondosan válogatott forrásokból hozták be a nyers kávészemeket, s a különleges pörkölésnek köszönhetően rendkívül jó minőségű, aromás kávét állítottak elő. Így amikor a 70-es években a Zanetti család partnereket keresett, a választása a minőségi Mokarabia kávépörkölőre esett és megvásárolta a Mokarabiát.
Ma már Bologna mellett készül az illatos, aromás Mokarabia kávé. A cég minden kávészállítmányt külön elemez laboratóriumában, és a nyers arabica és robusta kávészemeket egy kávépörkölő mester gondjaira bízza. Igen - a pörkölés annyira fontos a kávé végső aromájának, ízének és színének kialakításában, hogy már-már valódi művészetnek tekinthető! Ezért ezt a munkafolyamatot a Mokarabia ma is a régi, kézműves módszerekkel végzi. A pörkölő mester egyenként megpörköli az egyes kávéfajtákat (a laboratóriumi elemzéssel megállapított beltartalmuknak megfelelően), ő határozza meg a szükséges pörkölés időt. Ezt követően - a megfelelő pillanatban leállítva a folyamatot - a kávészemek lassan, finoman lehűlnek, és elnyerik aromájuk végső gazdagságát. A kávézók, cukrászdák, bárok és éttermek számára 6 különböző íz-jellegű Mokarabia kávé készül - így mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő, ám egyformán magas minőségű Mokarabia kávét.
S hogy ne csak a belbecs, de külcsíny is vonzó legyen, a Mokarabia az egyszerőségében is vonzó kávéscsészék mellett számos kelléket, berendezési tárgyat biztosít partnerei részére az üzlet dekorációjához.
Mi pedig mindehhez ráadásul megtanítjuk Önnek a kávékészítés fortélyait, és - ami nem mellékes: ajánlunk hozzá olyan kávégépet is, mely garantálja az állandó, kitűnő minőséget. A La Spaziale a kávéfőzés szakértője!
A La Spaziale kávégépgyár alapítói 1947 óta foglalkoznak a kávéfőzés tökéletesítével. A gyár 1969 óta működik Bolognában. A La Spaziale újításainak köszönhetően az itt készülő kávégépek különböznek a világ összes kávéfőzőjétől. A korszerű kávégépek nem gőzzel, hanem forró vízzel főzik a kávét, és általában forró víz keringetésével tartják melegen a főzőfejet is. A forróvíz a főzőfejben azonban vízkövesedést okoz, és megnöveli a gép karbantartási igényét és költségét. A La Spaziale egyik legjelentősebb innovációja (1970-ben vezette be), hogy a főzőfejet nem forró vízzel, hanem forró gőzzel tartja melegen. Ennek az egyedi megoldásnak köszönhetően a La Spaziale kávégép alig vízkövesedik, és jelentős az energiamegtakarítás is más kávéfőzőkhöz képest - a gép egyenletesen magas teljesítménnyel tud működni, a kiadott kávé minősége állandó lesz, a gép pedig könnyen tisztítható, könnyen karbantartható.
Így az Ön üzlete állandóan az Olaszországban megszokott minőségű, kitűnő kávét biztosíthatja vendégeinek!