Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

mokarabia

Kínáljon vendégeinek a tucatkávék helyett valami különlegesebbet!

A Mokarabia Olaszország legdinamikusabbn fejlődő kávémárkája, az olaszok nagy kedvence! Ma már kb. 16 ezer kávézóban Olaszország-szerte Mokarabia kávét isznak a kávérajongók, s a világ 30 országában nyíltak eddig Mokarabia kávézók.

csesze A Mokarabia a híres Zanetti csoport tagja - náluk többet igazán senki nem tud a kávéról! A Zanettik az 1700-as évektől kezdve azzal foglalkoztak, hogy kávét hoztak be a keleti kereskedelmi utakon keresztül Velence kikötőjébe. Velencében - a pontos nyilvántartások szerint - már az 1763-as évben 218 kávézó működött!

Maga a Mokarabia márka az 50-es évektől létezik, Milánóban született. Igen gondosan válogatott forrásokból hozták be a nyers kávészemeket, s a különleges pörkölésnek köszönhetően rendkívül jó minőségű, aromás kávét állítottak elő. Így amikor a 70-es években a Zanetti család partnereket keresett, a választása a minőségi Mokarabia kávépörkölőre esett és megvásárolta a Mokarabiát.

kavezok Ma már Bologna mellett készül az illatos, aromás Mokarabia kávé. A cég minden kávészállítmányt külön elemez laboratóriumában, és a nyers arabica és robusta kávészemeket egy kávépörkölő mester gondjaira bízza. Igen - a pörkölés annyira fontos a kávé végső aromájának, ízének és színének kialakításában, hogy már-már valódi művészetnek tekinthető! Ezért ezt a munkafolyamatot a Mokarabia ma is a régi, kézműves módszerekkel végzi. A pörkölő mester egyenként megpörköli az egyes kávéfajtákat (a laboratóriumi elemzéssel megállapított beltartalmuknak megfelelően), ő határozza meg a szükséges pörkölés időt. Ezt követően - a megfelelő pillanatban leállítva a folyamatot - a kávészemek lassan, finoman lehűlnek, és elnyerik aromájuk végső gazdagságát. A kávézók, cukrászdák, bárok és éttermek számára 6 különböző íz-jellegű Mokarabia kávé készül - így mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő, ám egyformán magas minőségű Mokarabia kávét.

president regal super bar

S hogy ne csak a belbecs, de külcsíny is vonzó legyen, a Mokarabia az egyszerőségében is vonzó kávéscsészék mellett számos kelléket, berendezési tárgyat biztosít partnerei részére az üzlet dekorációjához.

Mi pedig mindehhez ráadásul megtanítjuk Önnek a kávékészítés fortélyait, és - ami nem mellékes: ajánlunk hozzá olyan kávégépet is, mely garantálja az állandó, kitűnő minőséget. A La Spaziale a kávéfőzés szakértője!

A La Spaziale kávégépgyár alapítói 1947 óta foglalkoznak a kávéfőzés tökéletesítével. A gyár 1969 óta működik Bolognában. A La Spaziale újításainak köszönhetően az itt készülő kávégépek különböznek a világ összes kávéfőzőjétől. A korszerű kávégépek nem gőzzel, hanem forró vízzel főzik a kávét, és általában forró víz keringetésével tartják melegen a főzőfejet is. A forróvíz a főzőfejben azonban vízkövesedést okoz, és megnöveli a gép karbantartási igényét és költségét. A La Spaziale egyik legjelentősebb innovációja (1970-ben vezette be), hogy a főzőfejet nem forró vízzel, hanem forró gőzzel tartja melegen. Ennek az egyedi megoldásnak köszönhetően a La Spaziale kávégép alig vízkövesedik, és jelentős az energiamegtakarítás is más kávéfőzőkhöz képest - a gép egyenletesen magas teljesítménnyel tud működni, a kiadott kávé minősége állandó lesz, a gép pedig könnyen tisztítható, könnyen karbantartható.

Így az Ön üzlete állandóan az Olaszországban megszokott minőségű, kitűnő kávét biztosíthatja vendégeinek!

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Elmeco First Class 2 jégkásagép

Elmeco First Class 2 jégkásagép
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats