Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

UKBA 2004-es kiállítás

2004.04.02.

UKBA 2004-es kiállítás

Ismét bemutattuk az olasz fagylalt készítésehez szükséges anyagok és gépek legújabb képviselőit.

Két nagy fagylaltpultból folyamatosan kínáltuk az Aromitalia újdonságaiból készült fagylaltokat. A fagylaltok készítéséről sig. Dimino gondoskodott. Az Aromitalia vezérigazgatója, sig. Franco Dellamora is személyesen figyelemmel kísérte a kiállítás eseményeit, és megismerkedett a magyar fagylaltkészítők igényeivel is. A Coldelite képviseletében sig. Michele Guccerelli exportmenedzser, a Filicori képviseletében sig. Maurizio Cervellati voltak a vendégeink.


A standunk
Sig. Dimino fagylaltot készít
A standunk munkatársai
Sig. Dellamora az Aromitalia vezérigazgatója


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

GEMM ARG/30 fagylalttároló hűtő

GEMM ARG/30 fagylalttároló hűtő
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats