Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

UKBA 2006-os kiállítás

2006.03.05.

UKBA 2006-os kiállítás

Tetszést arattak újdonságaink a kiállításon.

Az UKBA kiállításra felépített "bemutató" fagylaltozónkban az érdeklődők megtekinthették hogyan készítjük fagylaltjainkat. Az Aromitalia bemutatócukrásza Sig. Flavio Pagani az UKBÁ-ra kialakított receptjeiből Coldelite Compacta 3002-es fagylaltgépen pasztőrizálta, majd fagyasztotta a fagylaltokat. Fagyasztás után Irinox HC10-es sokkolóban sokkolta, majd egy Tekna Line 5010-es tárolóhűtőben tárolta kínálásig. A fagylaltokat a vendégeinknek egybeépített Bocchini Fluor 24-es és Fluor 20-as fagylaltpultból kínáltuk. A pultsorba építettünk egy Bocchini 2RVSB 2 polcos süteményespultot is, ahonnan különböző süteményeket lehetett megkóstolni. Az érdeklődőket Filicori kávéval is meg tudtuk kínálni. Standunkon üdvözölhettük az Aromitalia képviselőjén kívül sig. Sandro Capriottit a Bocchini exportmenedzserét is.

Cikkhez kapcsolódó linkek:
Visszatekintés a 2006-os UKBA kiállításra
Landra - UKBA 2006 beszámoló a kiállításról

Bocchini Fluor fagylalt- és süteményespultok
Kézműves fagylaltok a pultban
A standunk
Őszinte érdeklődés
Sig. Pagani magyar segítőivel
Személyes bemutató
Elnökök egymás között
Jónás úr szeret tanulni


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Koiné üzletberendezés

Koiné üzletberendezés
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats