Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

UKBA 2008.

2008.02.05.

UKBA 2008.

Bemutatjuk kiállítási standunkat, a kiállított berendezéseket, termékeket

A 2008. február 3. és 5. között megrendezett kiállításon standunkon egy komplett Bocchini cukrászdát építettünk fel - a legelegánsabb, Magyarországon ritkaságszámba menő Bocchini Déco stílusban. Az összeállításban szerepel egy fagylaltpult és egy süteményespult, valamint a háttérpultban kávéfőző és pékáru-kínáló polcrendszer.
A Veneto a 2008-as UKBÁ-n különösen sokszínű bemutatót rendezett forgalmazott termékeiből. Munkatársaink minden termékcsoportról részletes tájékoztatással, árlistákkal, személyre szabott kedvezményekkel, kóstolóval várták a látogatókat.
Az évek óta sikeres Aromitalia ízek mellett az idei szezon újdonságai is megkóstolhatóak voltak az UKBA standunkon. A fagylaltok kitűnő állaga az Aromitalia DPO és DBF alapoknak köszönhető, melyek Olaszország piacvezető fagylaltalapanyagai.


Standunk Bocchini-bemutatója
A Veneto-torony megmutatkozik a bejárat felől
Aromitalia fagylaltkóstoló a torony egyik oldalán
Gépek bemutatója a torony tövében
Itt fogadtuk tárgyalópartnereinket


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

FB De Ranieri SLASH fagylaltpult

FB De Ranieri SLASH fagylaltpult
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats