Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Referenciák

Claro Fagylaltozó, Tihany

"A szántódi révnél található, évek óta működő fagylaltozó átvétele nagy lépés volt az életemben három évvel ezelőtt. Egészen más az eredeti szakmám, korábban soha nem dolgoztam a vendéglátásban. Erdős Norbert ösztönzött rá, hogy kipróbáljam magam ezen a nehéz, de izgalmas területen – és nem bántam meg. Első üzletem folyamatos fejlesztése mellett idén egy új fagylaltozót is nyitottam a Balaton túlpartján, Tihanyban.

A gépek kiválasztásában, beüzemelésében is segített, Miragello fagylaltgépet, Tekna Line sokkolót és háttértároló hűtőt, Bocchini fagylaltpultot használok. Ezen kívül az ő receptjei szerint készítem fagylaltjaimat, Aromitalia alapanyagokból – egyszóval folyamatosan támaszkodhatom rá minden szakmai kérdésben. Más alapanyagot is kipróbáltam, de az Aromitalia kiállta a próbát."

Rajz Klára, tulajdonosVissza a referenciákhoz
Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

FB Vision süteményespult

FB Vision süteményespult
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats