Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Szezonkezdés a Veneto csapatával

2011.02.15.

A Landra 2011. februári számában megjelent cikk

A 2010. év újításait örömmel fogadták partnereink: a Budaörsön, az Aromitaliával közösen létrehozott új bemutatótermünket és raktáráruházunkat rögtön megszerették és használatba vették.

Nem csoda, hisz különlegesen nagy választékkal és készlettel állunk rendelkezésükre. Közel háromszáz féle fagylaltkészítési és cukrászati alapanyag: különféle alapporok tejes vagy gyümölcsfagylaltokhoz, az ízesítéshez gyümölcspaszták, tejes paszták, variegátók, az Aromitalia mesterei által alkotott szettek, öntetek, szóratok… A legigényesebb cukrász vagy fagylaltkészítő is megtalálja itt a számára fontos alapanyagokat. Készletünk megengedi, hogy akár nagyobb cukrászüzemek több hónapra szükséges alapanyag-mennyiségét is fennakadás nélkül kiszolgáljuk.

A termékeket házhozszállítással is rendelhetik. A kért alapanyagokat a megrendelést követő munkanapon szállítjuk házhoz megbízott futárcégünkkel.
Fagylaltkészítő műhelyünkben tavaly nagy sikerrel tartottunk bemutatókat - ilyen továbbképzéseket az Aromitalia olasz fagylaltkészítő mestereinek bevonásával az idei évben is rendezünk. Sőt: ellátogatunk megrendelőink műhelyébe, és helyben is tartunk bemutatókat. Új recepteket tanítunk be, kívánságára meglévő receptjeit is felújítjuk, még jobbá tesszük.

Idén két új üzletkötő munkatárs segít abban, hogy vevőink pontosabb, gyorsabb kiszolgálásban részesüljenek.

Óriási fegyvertény, hogy megnyertük az Aromitalia képviseletére a szakmai körökben jól ismert (az „Év fagylaltja” versenyt többször megnyert) Violetta cukrászda tulajdonosát, Kis Attilát. Ő Pesten, és az ország keleti felén (a fővárostól a Tiszáig húzódó területeken) látogatja majd partnereinket (tel.: 06 70/9477944). Nála értékesebb szaktanácsokkal kevesen tudják a fagylaltkészítők munkáját segíteni!
Budán, Csepelen, és az ország nyugati részén Jóri Ferencet kereshetik megrendeléseikkel (tel.: 06 70/9479633).

A Tiszántúlon a korábbi évekhez hasonlóan debreceni munkatársunk, Kovács János (tel.: 06 30 249 3004) áll partnereink rendelkezésére.

Bemutatótermünkben az Aromitalia alapanyagok mellett sokféle új és használt cukrászati gép, fagylaltgép, fagylaltpult közül is választhatnak az érdeklődők. Mi képviseljük hazánkban a kitűnő minőségű pultokat, üzletberendezéseket gyártó Bocchinit, a fagylaltgépek piacának sztárját: a Bravót, a megbízható minőségű, elérhető árú Tekna Line sokkolókat, állóvitrineket, háttérhűtőket. Az idei évtől Elframo pohár- és tányér mosogatógépeket is kínálunk. A vevők kényelmét szolgáló olasz MB bútorok hatalmas választékát katalógusból rendelhetik vásárlóink.
Sok kávéfogyasztó csalódott már a tucat-kávékban, amelyeknek forgalmazói többet törődnek a hangos reklámmal, az üzletdekorációkkal, mint azzal, hogy mi és hogyan kerül a csészékbe. Mi ehelyett olyan kávémárkát kínálunk, amely Olaszországban már évtizedek óta fogalom. Ha a kávézónkba betérő vendégek nem a minden utcasarkon harsogó márkákkal találkoznak nálunk, hanem a hat különböző pörköléssel és összetételben választható Mokarabia kávé egyszerűségében is vonzó csészéivel... Ha a csészében nem híg vagy túlégetett barna lötty fogadja őket, hanem a TÖKÉLETES OLASZ KÁVÉ hamisítatlan aromája... Ha alkalmazottaink hozzáértően készítik el ezt a szakértelmet igénylő finomságot... Nos, akkor üzletünk különbözni fog a többi kávézótól.

Mivel a legjobb olasz baristáktól tanultuk meg a kávékészítés fortélyait, a Mokarabia kávé mellett ezt a szaktudást is átadjuk vevőinknek. Az pedig, aki már tudja, hogy mit főzzön és hogyan, a csúcsminőségű La Spaziale kávéfőzőkkel képes is lesz vevőinek a legjobbat nyújtani.

Partnereinknek szakértő segítséget adunk abban is, hogyan rendezhetik be, hogy szereljék fel újonnan megnyitandó fagylaltozójukat, kávézójukat. Hosszabb ideje üzemelő vendéglátóhelyek részére terveket készítünk: hogyan korszerűsítsék gépparkjukat, hogyan újítsák meg receptúrájukat. Egyszóval: hogyan növeljék üzletük forgalmát és hatékonyságát.

Erdős Norbert
www.veneto.hu

Cikkhez kapcsolódó dokumentum:
Landra 2011 02 16-17. oldal.jpg

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Genesis üzletberendezés

Genesis üzletberendezés
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats