Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Üzletberendezések - Bravo Mixcream krémfőző

Bravo Mixcream krémfőző

Ár: 4 121 000 Ft + ÁFA (27%) = 5 233 670 Ft


A modern cukrászok ideális munkatársa.

Sárgakrémet, párizsi krémet, lekvárokat szeretne gyorsan, egyszerűen, egyenletes minőségben készíteni?

Teljes higiénia, egyszerű kezelés, nagy hatékonyság. Különböző krémek, cukrászkészítmények és fagylalt alaplevek főzésére, konzerválására. A cukrászok munkájának megkönnyítésére. Gyorsabb munkavégzés, egyenletes minőség.

A Bravo Mixcream krémfőző háromféle méretben készül (18, 36 és 56 l). 8 gyári program segíti a munkát. A speciálisan kialakított rozsdamentes üstnek, és a különleges keverőlapátnak köszönhetően a krémek homogének, teljesen csomómentesek lesznek.
A Bravo THERMOTRONIC rendszerének köszönhetően akár 35%-os energiamegtakarítás érhető el. Szabadalmaztatott egyenletes melegítés miatt a krémek soha nem "kozmálnak le". Az átlátszó műanyag fedélen keresztül a készülő anyagok folyamatosan ellenőrizhetőek. A széles kiadónyílásnak köszönhetően a sűrű krémek is hamar kiszedhetőek.

A Mixcream krémfőzők az első munkafázistól önállóan dolgoznak, egyéb eszköz vagy gép használata nélkül. A melegítést, főzést, hűtést, konzerválást is elektronikus felügyelettel maguk végzik.
A HACCP elvárásoknak maximálisan eleget tesz.
Bravo Mixcream 18: 4.121.000 Ft + ÁFA
Bravo Mixcream 36: 5.183.000 Ft + ÁFA
Bravo Mixcream 56: 5.906.000 Ft + ÁFA
Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Tekna Line 1240 üveges hűtővitrin

Tekna Line 1240 üveges hűtővitrin
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats