Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Üzletberendezések - Bravo Pastmatic pasztőrizáló

Bravo Pastmatic pasztőrizáló

Ár: 4 210 000 Ft + ÁFA (27%) = 5 346 700 Ft


60 l-es és 60+60 l-es fagylaltfőzők

A Bravo fennálásának több, mint 40 éve alatt a fejlesztést és az egyszerűsítést tűzte ki célul, hogy gépeinek használói mindig a lehető legjobb minőségű fagylaltot készíthessék el a lehető legegyszerűbb, és legtakarékosabb módon. Számos szabadalom kapcsolódik hozzájuk, ezért ismerik a Bravo-t világszerte méltán a leginnovativabb gyártónak.
A Bravo Pastotronic pasztőrizáló készülékek elektronikus kezelőfelületének köszönhetően nagyon könnyen kezelhetőek. Energiatakarékos üzemmód. Teljes higiéniai biztonság. Könnyen és gyorsan tisztíthatóak.
60 l-es és 60+60 l-es változatban készülnek, melynél a két üst külön-külön programozható főzésre vagy tárolásra.

A Bravo Pastotronic oldala
Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

La Spaziale Top kávédaráló

La Spaziale Top kávédaráló
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats