Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Üzletberendezések - Bravo Spaghetti Ice

Bravo Spaghetti Ice

Ár: 690 000 Ft + ÁFA (27%) = 876 300 Ft


Spagetti-fagylalt nyomó gép

A Bravo Spaghetti Ice-ot a hagyományostól eltérő fagylalt-tálaláshoz fejlesztették ki. A változtatható nyomóformáknak köszönhetően különleges kompozíciók alkothatóak.
Hidraulikus nyomófejével erősen képes átpasszírozni a fagylaltot, hogy minél gyorsabban, és szebben lehessen nagy mennyiségű különleges fagylaltkelyhet elkészíteni.
Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Cattabriga Masterchef kombinált cukrászgép

Cattabriga Masterchef kombinált cukrászgép
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats