Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Üzletberendezések - Bravo Tinox fagylalt-érlelő

Bravo Tinox fagylalt-érlelő

Ár: 2 641 000 Ft + ÁFA (27%) = 3 354 070 Ft


60 l-es és 60+60 l-es fagylalt-érlelők

A Bravo fennálásának több, mint 40 éve alatt a fejlesztést és az egyszerűsítést tűzte ki célul, hogy gépeinek használói mindig a lehető legjobb minőségű fagylaltot készíthessék el a lehető legegyszerűbb, és legtakarékosabb módon. Számos szabadalom kapcsolódik hozzájuk, ezért ismerik a Bravo-t világszerte méltán a leginnovativabb gyártónak.

A Bravo Tinox érlelő készülékek elektronikus kezelőfelületének köszönhetően nagyon könnyen kezelhetőek. Energiatakarékos üzemmód. Teljes higiéniai biztonság. Könnyen és gyorsan tisztíthatóak.
60 l-es és 60+60 l-es változatban készülnek, melynél a két üst külön-külön programozható.
Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

FB Gemma J süteményespult

FB Gemma J süteményespult
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats