Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Üzletberendezések - Bravo Trittico Startronic Plus kombinált fagylaltgép

Bravo Trittico Startronic Plus kombinált fagylaltgép

Genesio Bravo 1974-ben megalkotta forradalmian új fagylaltgépét, a méltán világhírű Trittico-t. A szabadalmazott eljárás egy gépben teszi lehetővé a pasztőrizálást és a fagyasztást. A feltalálása óta eltelt több, mint 30 évben a Trittico számos világszabadalommal fejlődött a lehető legtökéletesebb fagylaltgéppé. Az energia- és helytakarékos kialakítás, a tökéletes fagylaltminőség számos más gyártót is a kombinált gépek készítésére ösztönzött. Az első mindig a Bravo marad.
A Bravo fennállásának több, mint 40 éve alatt a fejlesztést és az egyszerűsítést tűzte ki célul, hogy gépeinek használói mindig a lehető legjobb minőségű fagylaltot készíthessék el a lehető legegyszerűbb, és legtakarékosabb módon. Számos szabadalom kapcsolódik hozzájuk, ezért ismerik a Bravo-t világszerte méltán a leginnovatívabb gyártónak.

A Strtronic plus fagylaltgépek Ion kontrollal érzékelik a fagylalt tökéletes állagát, így a különböző összetevőkből készülő fagylaltok mindig egyformán tökéletes állagúan jönnek ki a fagylaltgépből.
A fagyasztás első fázisában (kb. -5 fokig) képes a fagylaltkeverék levegőt felvenni. A Startronic plus fagylaltgépek inverterrel vannak felszerelve, mellyel szabályozható a keverőlapát forgási sebessége. Az első fázisban magas fordulatszámon pörög, hogy minél jobban habosítsa a fagylaltot, a második fázisban pedig lecsökkent sebességgel, finoman keverve forgatja a fagylaltot, a tökéletes állag megőrzése érdekében. A fagylalt kiadásakor is dolgozik az inverter. Az elején, amikor még tele van az üst, kisebb fordulaton adja ki a fagylaltot, hogy az ne törjön össze, a forgás akkor gyorsul fel, amikor más ürül az üst és lassú fordulaton a maradék nem bírna gyorsan kijönni.


Háromágú, keverőlapát cserélhető kaparóélekkel.
Erős polikarbonátból készült ajtó, mely ellenáll a fizikai és vegyi behatásoknak, és hőszigeteli a keverőüstöt is.

Bravo Trittico Startronic Plus 108 10/15 l/óra
Bravo Trittico Startronic Plus 203 15/20 l/óra
Bravo Trittico Startronic Plus 305 20/30 l/óra
Bravo Trittico Startronic Plus 457 30/45 l/óra
Bravo Trittico Startronic Plus 510 40/60 l/óra
Bravo Trittico Startronic Plus 1020 80/120 l/óra

a Bravo honlapja


7 darbból álló, polikarbonát ajtó
Cserélhető, rugós kaparók a keverőlapáton
A mechanikus gép egyszerű kapcsolói
A fagylaltgépek adatai
Asztali Gelmatic 12 fagylatgép


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

FB De Ranieri Lumina fagylaltpult

FB De Ranieri Lumina fagylaltpult
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats