Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Üzletberendezések - FB De Ranieri Virna fagylaltpult

FB De Ranieri Virna fagylaltpult

A Virna sorozat elemei elegáns, különleges kiképzésükkel vívtak ki maguknak számos hívet a világon. Dupla elpárologtatós, ventillációs hűtés, dupla légkeveréssel, amely egyenletes hőmérsékletet biztosít a pult bármely pontján. 9˚-ban döntött tégelyek a jobb láthatóság érdekében.
A Virna sorozat elemei kétféle magasságban (1200 mm, 1350 mm) készülnek.
A Virna fagylalt- és süteményespultok egybeépíthetőek.
A fagylaltpultok kétféle magasságban, 12, 18 és 24 tégelyes egyenes, valamint 13 tégelyes, 30°-os külső és belső íves, továbbá 9 tégelyes, 45°-os külső íves változatban készülnek.


Virna részletek
Virna süteménypult
Virna Fagylaltpult
Íves pultrendszer


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

JOY üzletberendezés

JOY üzletberendezés
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats