Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Üzletberendezések - Promag lágyfagylaltgépek

Promag lágyfagylaltgépek

A Promag gépek a híres Carpigiani csoport termékei, s a csoport mindegyik fagylaltgépe (Carpigiani, Cattabriga, Coldelite, Promag, Ott Freezer márkaneveken) úgy kerül ki a bolognai gyárból, hogy a gyártósor egyik állomásán fagylaltot kevernek rajtuk, így állítva be optimálisan a készülékeket. A cégcsoport évszázados tapasztalatának, gépei időtállóságának köszönhető, hogy több, mint kétszer annyi fagylaltgépet adnak el világszerte, mint a világ összes fagylaltgépgyártója együttvéve. A gépek egyedülálló előnye továbbá, hogy főbb alkatrészeik, tömítéseik csereszabatosak, így kopás vagy esetleges meghibásodás esetén könnyebben, és hamarabb hozzáférhetőek. A Carpigiani csoport gépei értékének megőrzése érdekében különös hangsúlyt fektet arra, hogy az alkatrészek a gyári szám megadásával akár 20 év elteltével is tovább rendelhetőek legyenek. Ezért lehet gyakran találkozni kitűnően működő matuzsálem gépekkel is, melyeknek az alkatrész utánpótlása folyamatosan megoldott. Modern technológia a tradíció szolgálatában.

A Promag lágyfagylaltgépek kaphatóak asztali és álló kivitelben is. Hagyományos gravitációs, vagy nagyobb levegőfelvétel elérésére kifejlesztett pumpás változat is elérhető.

A Promag lágyfagylaltgépek oldala


Softy 503 Super nagyteljesítményű lágyfagylaltgép
Softy 503 3 karos álló lágyfagylaltgép
Promag Softy 333 és 221 asztali lágyfagylaltgépek
"Csavarós" fagyik


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Tekna Line 10010 4T tárolóhűtő

Tekna Line 10010 4T tárolóhűtő
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats