Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Üzletberendezések - Kávégépek

Az olasz La Spaziale céget 1969-ben hozták létre. Alapítói olyan szakemberek, akik már 1947 óta gyűjtötték tapasztalataikat a kávégép gyártás területén. Olyan gépeket akartak alkotni, melyek a minőség és az innováció tökéletes megtestesítői.
A cég filozófiája ma is folytatása az alapítók elhatározásainak, mely biztosítja minden egyes csészében a tökéletes olasz eszpresszót.
A La Spaziale kávégépek és darálók a kávékészítők legmagasabb elvárásait is teljesítik. Több szabadalom biztosítja a La Spaziale gépek különlegességét. Az egyedi megoldás, mely a főzőfejet gőzzel melegíti, azon túl, hogy jelentős energiát takarít meg, a vízkő kialakulását is megakadályozza, így a gép karbantartására is kevesebet kell költeni, a gépek hosszabb élettartamúak.
A La Spaziale kínálatában a legigényesebb, minden paramétert külön programozható csodagépektől a háztartásokban is használható kis presszógépekig minden megtalálható.
Akár négykaros gépet is választhatnak oda, ahol igazán nagy kávéfogyasztásra lehet számítani.

A La Spaziale honlapjaGyártók:
  • La Spaziale

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

FB Gemma J süteményespult

FB Gemma J süteményespult
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats