Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Bemutatkozunk

Cégünk alapítója, Erdős Norbert Olaszországban sajátította el a fagylaltkészítés fortélyait, és itt tanulmányozhatta hosszú időn át az olasz vendéglátósok mentalitását, mely szinte mindenben különbözik a magyartól. 1992 júliusában hozta létre az első, fagylaltalapanyagokat forgalmazó vállalkozását. Az elektronikai műszerész végzettség megszerzése után beiratkozott a Vendéglátóipari Főiskolára is. Évek óta rendszeresen jár olasz szakmai kiállításokra, és partnercégeink szakmai továbbképzéseire. A magyar cukrászdákat folyamatosan látogatja, gyakran olasz fagylaltkészítő és cukrászmesterek társaságában. Fiatal kora ellenére a legtekintélyesebb magyar cukrászokkal is jó kapcsolatokat ápol, számon tartják az olasz fagylalt szakértőjeként. Időközben a Dobos C. József Vendéglátóipari Szakképző Iskolában cukrász végzettséget is szerzett.

Rendszeresen publikál cukrászati szaklapokban (pl. a Magyar Cukrászövetség lapjában, a "Cukrászmester"-ben, valamint a Landra c. szaklapban), valamint előadásokat tart cukrászati konferenciákon. Célja a magyarországi kézműves fagylaltpiac színvonalának emelése, mind a minőségi fagylaltalapanyok nagykereskedelmi forgalmazásával, mind a legfejlettebb fagylaltkészítő technológia terjesztésével, az ehhez szükséges gépek és berendezések forgalmazásával, mind saját kiskereskedelmi üzletek nyitásával.

1999-ben sikerült kizárólagos szerződést kötnünk a nagymúltú (több mint 100 éves), torinói székhelyű G.E.I. spa.-val, az Aromitalia márkanevű fagylaltalapanyagok gyártójával, mely piacvezető az olasz fagylaltalappor-gyártásban. 2004 elején a fagylaltalapanyagok forgalmazása mellett kávéforgalmazással is bővítettük tevékenységünket, 2010 februárja óta pedig a világhírű Mokarabia kávé magyarországi képviseletét is ellátjuk. A Mokarabia az 1700-as évek óta kávéforgalmazással foglalkozó Zanetti csoport tagja.

Szintén 2010 elejétől képviseljük a bolognai La Spaziale céget, mely a kávéfőzés szakértője Olaszországban. Így tudunk a kitűnő minőségű kávé mellé olyan kávégépet is ajánlani vevőinknek, mely garantálja az állandó, kitűnő minőséget.

Az olasz vendéglátóipari gépek és berendezések gyártói közül hosszú éves kutatómunkával kiválasztottuk a magyar cukrászok igényeinek legmegfelelőbb márkákat. Immár évek óta képviseljük közülük a Bocchini, a Bravo, a Tekna, a Promag márkákat.

Nagykereskedelmi tevékenységeink mellett 2000. novemberében a törökbálinti Cora bevásárlóközpontban megnyitottuk Gelateria Dolce Vita nevű kézműves fagylaltozónkat. A kiskereskedelmi üzlet megnyitása mellett azért döntöttünk, hogy az ott szerzett tapasztalatokkal a nagykereskedelmi tevékenységünk is fejlődhessen: a forgalmazott alapanyagokat folyamatosan használva, az újdonságokat kipróbálva, új receptúrákat kidolgozva, újabb és újabb ízeket bevezetve egyre jobb szolgáltatást tudunk nyújtani nagykereskedelmi vevőinknek is.

Partnereinknek abban is segítséget nyújtunk, hogyan rendezhetik be, hogy szereljék fel újonnan megnyitandó fagylaltozójukat, kávézójukat.

Már hosszabb ideje üzemelő vendéglátóhelyek részére - elősősorban cukrászdáknak, fagylaltozóknak - segítünk abban, hogyan korszerűsítsék gépparkjukat, hogyan újítsák meg receptúrájukat. Egyszóval: hogyan növeljék üzletük forgalmát és hatékonyságát.

Az Aromitalia olasz mester-cukrászával évente több alkalommal tartunk bemutatókat országszerte. Új recepteket tanítunk be, és kívánságára meglévő receptjeit is felújítjuk, még jobbá tesszük.

A cégünk az egyetlen magyar cukrászati kiállítás és vásár, az UKBA rendszeres kiállítója, gépekkel desszertalapanyagokkal már részt vettünk a Hoventa vendéglátóipari szakkiállításon is. A Magyar Cukrászszövetség által megrendezett „Az év fagylaltja” verseny kiemelt, fő támogatója voltunk.

A jó fagylalt legnagyobb rajongóinak tartott olaszok fejenként éppen kétszer annyi fagylaltot esznek, mint mi. Németországban (ahol pedig az időjárás a miénknél is kedvezőtlenebb) az egy főre jutó fagylaltfogyasztás négyszerese a magyarországinak. Van még tehát hová bővítenünk a piacot.

A fagylalt luxuscikk. Legalábbis akkor, ha jól készítik el. Nem minden szakmabeli hajlandó ezt tudomásul venni. Amíg egy terméket olcsón adnak, addig természetesen nem tudnak olyan jó minőségű alapanyagokat beletenni, a szűkebb árrés mellett erre nincs mód. Amíg pedig olcsóbb anyagokból készül a fagylalt, addig nem lehet olyan jó, hogy több pénzt lehessen érte kérni. Ebből az ördögi körből ki kell törni. Jó minőségű alapanyagot és a fejlett technológia vívmányait használva, ínyenc kézműves fagylalt árusításával nagy mértékben növelhetjük a fogyasztók kedvét arra, hogy olyan kézműves édességet válasszanak, amelynek fogyasztása nálunk is nagy hagyományokkal bír.

Az olasz kávé hírneve világszerte elterjedt. Magyaroszágon is számos cég forgalmaz olasz, vagy olasznak tűnő kávémárkákat. Azonban sok kávéfogyasztó csalódott már azokban a tucat-kávékban, amelyeknek forgalmazói többet törődnek a hangos reklámmal, az üzletdekorációkkal, mint azzal, hogy mi és hogyan kerül a csészékbe. Mi ebből a helyzetből szeretnénk kiutat mutatni. Olyan kávémárkát kínálunk, amely Olaszországban és a világ 30 országában több mint 15 ezer kávézóban van jelen. Mivel a legjobb olasz baristáktól tanultuk meg, hogy mik a kávékészítés fortélyai, a kávé mellett ezt a szaktudást is átadjuk vevőinknek.

Ha a kávézónkba betérő vendégek nem a minden utcasarkon harsogó kávémárkákkal találkoznak nálunk, hanem a hatféle ízben választható Mokarabia kávé egyszerűségében is vonzó csészéivel... Ha a csészében nem egy híg vagy túlégetett barna lötty fogadja őket, hanem a TÖKÉLETES OLASZ KÁVÉ hamisítatlan aromája... Ha a kávézónk személyzete hozzáértően, nagy műgonddal készíti el ezt a látszólag egyszerű, valójában szakértelmet igénylő finomságot... Ha kávékülönlegességekkel is meglepjük ínyenc vendégeinket... Nos, akkor üzletünk különbözni fog a többi kávézótól, és ezt növekvő forgalmunk bizonyítja majd.

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

GEMM BCB/15 sokkoló hűtő

GEMM BCB/15 sokkoló hűtő
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats