Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Fagylaltalapanyagok

Filicori-Zecchini

Mitől olyan finom Olaszországban a fagyi?


AZ olaszok ismerik a jó fagylalt titkát: évszázados hagyományok, természetes alapanyagok, a legmodernebb technológia. És ami nem titok: Olaszországban a legtöbb fagylaltalapport az Aromitalia gyártja. Tejesfagylalt-alappora és gyümölcsfagylalt-alappora az olasz fagylaltkészítők körében fogalom. Az Aromitalia DPO és Aromitalia DBF, ezek a piacvezető termékek a fagylaltot egyedülállóan krémessé és testessé teszik, s frissességét napok múltán is megőrzik

Az Aromitalia az egyik leghosszabb múltra visszatekintő olasz fagylaltalapanyag-gyártó, gyökerei a 20. század első éveire nyúlnak vissza. Az Aromitalia márkanév 1942-ben jelent meg. A cégalapító Ferrero családnak ma már negyedik generációja dolgozik azon, hogy termékeik minősége méltó legyen a tradícióhoz.

Magyarországon a jobb fagylaltok 50-es alappal készülnek, azaz 1 l tejhez az 50-es alapporból 50 g-ot adunk: állaga krémes, testes, selymes lesz, sokáig eltartható. Az Aromitalia azonban az 50-es mellett még bonyolultabb összetételű, még jobb eredményt adó, 100-as alapokat is kínál már Önnek - ha valóban olyan jó fagylaltra vágyik, mint az olasz fagylaltkészítők művei. Sőt - kívánságra akár csúcsminőségű, 150-es alapokat is szállítunk. Így Ön folyamatosan továbbléphet, s vevőinek egyre finomabb ínyencségeket készíthet, Olaszország piacvezető fagylaltalapjával.

A jó fagylaltnak persze nem csak az állaga, hanem az íze is ugyanolyan fontos. Ezért készülnek az Aromitalia ízesítőpaszták valódi, friss gyümölcsből, szárított magvakból, párlatokból és más természetes anyagokból, s a hagyományos ízek mellett számos ínyencséget is kínálnak.

A legsikeresebb fagylaltízeink: Giotto szett (kókuszos mandulafagylalt ropogós ostya- és kókuszpehely darabokkal), Bon-Bon szett (mogyorós csokoládéfagylalt ropogós ostyával és mogyoróval), Torrone variegato Limoncellóval (mézes mandulafagylalt ropogós citromlikőrös fehércsokoládéval), Bounthy (kókuszos alapban ropogós csokládédarabok), Coffee Break szett (kávéfagylalt-alapban ropogós csokoládé és kávébab-darabkák), Tojáslikőr Narancsos csokoládé-variegátóval, és talán a legkülönlegesebb, az Ibolya - mely torinói specialitás, Sissi királyné kedvenc fagylaltja volt.

A 2004-es évben bevezetett, akkor még újdonságnak, ma már jól bevált ínyencségnek számító ízeink: Profiteroles Set (csokoládés-mogyorós alapban apró töltött profiterol golyók csokiszószban), Variegato Csokis Keksz és Variegato Csokis Nápolyi, melyek tetszőleges alaphoz adható, ropogós finomságok. Újfajta Variegato Meggy: karakteres íz, kellemes szín és sok-sok meggydarab. A jól ismert és kedvelt ropogós reggeli gabonapelyhek különleges ízű, fagylaltalapokba készült változatai: az egyik szett malátás búzarudacska-variegátót kínál mogyorós csokoládéalapban, a második zabszemes és gabonás pelyhet vaníliás alapban, a harmadik csokoládés puffasztott rizs-variegátót kekszes fagylaltalapban. Rostdús finomságok az egészséges táplákozás híveinek.

2005-ben újabb finomságok érkeztek: a frissítő Caribe - egy trópusi gyümölcsökből készült koktél, az ínycsiklandó tejszínes őszibarack - mely a gyümölcsfagyik rajongóit éppúgy rabul ejti, mint a tejszínes különlegességek kedvelőit, és Csokoládés Charlie mennyei csokifagylaltja - egy csokoládéfagylalt, amely minőségi kakaóporral és valódi csokoládéval készül.

A 2006-os szezon újabb különlegességeket hozott, melyek segítségével a fantáziadús fagylaltkészítők egyedi finomságokat készíthetnek: Galatella - egy klasszikus fehércsokoládé variegato, és Cioccoaranciotto - csokoládé, mogyoró és kandírozott narancskockák harmónikus variegato-keveréke: ebben aztán tényleg benne van minden, mi szem-szájnak ingere!

A 2007-es évben az Aromitalia új telephelyre költöztette gyárát. A költözés, valamint legfőbb erősségének, az alapoknak a tökéletesítése fémjelezte ezt a szezont. Új ízek ebben az évben nem születtek.

Annál inkább a 2008-as szezonban, amikor rengeteg újdonsággal rukkolt ki a cég. Az új ízek: gyömbér, tejkaramella, egy megújult, a korábbinál is finomabb tiramisú - Tiramisú Oro néven, és skót keksz. Nagy jelentőségű újítást jelentett a kiegyensúlyozott paszták megjelenése. Ezek az anyagok lehetővé teszik, hogy ne kelljen jól bevált alapunkat minden egyes ízhez hozzáigazítanunk - a kiegyensúlyozott pasztákkal dolgozva a fagylaltpultunkban sorakozó minden fagylalt egyformán krémes, testes lesz, anélkül, hogy számolgatnunk, matekoznunk kellene az alap korrigálása érdekében. Egyetlen, egységes alappal dolgozva munkánk sokkal gyorsabb, egyszerűbb.

Azok pedig, akik nem ragaszkodnak a hagyományos, kézműves fagylaltkészítéshez, még ennél is egyszerűbben dolgozhatnak a komplett porok segítségével, melyből szintén 13 féle íz készül.

Nem véletlen tehát, hogy az olasz fagylaltkészítők az Aromitalia termékeit választják. Próbálja ki Ön is a valódi olasz fagylalt minőségét garantáló alapanyagokat. Saját műhelyében bemutatót tartunk, és személyre szóló, vevőkörének ízléséhez igazított recepteket is készítünk Önnek.

Évszázados hagyományok, természetes alapanyagok, a legmodernebb technológia. A jövő fagylaltja.

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Gelita PT1 pasztörizáló

Gelita PT1 pasztörizáló
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats