Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Üzletberendezések - Komplett üzletberendezés

Az FB De Ranieri már több, mint 30 éve gyárt különböző pultokat és üzletberendezéseket. Magyarországon is számos vendéglátóhelyen üzemelnek évek óta megbízhatóan a berendezéseik. Folyamatos fejlesztés, a felhasznált alapanyagok kitűnő minősége, kézműves eldolgozás, a legújabb technológia ötvözése, egyedi dizájn. És ami a legfontosabb: lélek és stílus – az FB De Ranieri berendezések sikerének titkai. A klasszikus formákat ötvözik a legújabb divat szerinti megjelenéssel, így az általuk berendezett üzletek tükrözik a kor szellemét, mégis időtállóan elegánsak maradnak hosszú éveken át. A felhasználói igényeket maximálisan figyelembe veszik a tervezés során, legyen szó akár új üzlet kialakításáról, akár egy már üzemelő üzlet átalakításáról. Fagylaltozók, cukrászdák, pékségek, kávézók szerte a világban kényeztetik vendégeiket az FB De Ranieri berendezések különleges atmoszférájával.Gyártók:
  • FB De Ranieri

Déco üzletberendezés

Déco üzletberendezés

Sok fa, csillogó felületek, elegáns színek.

A Dèco üzletberendezésről részletesen
Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Tekna Line 2400 üveges hűtővitrin

Tekna Line 2400 üveges hűtővitrin
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats