Olasz üzletberendezések
Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!
Olasz kézműves fagylalt
Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.
Olasz kávé
Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.
Üzletberendezések - Fagylaltgépek
Fagylaltgép a kézműves fagylaltok kifagyasztásához
A felfőzött, vagy hidegen elkészült alaplevet folyamatos keverés és hűtés közben kell fagyasztani. A cél, hogy az alaplében levő 60 – 70 % vizet minél apróbb mikrokristályokká alakítsuk, s közéjük minél több levegőt egyenletesen eloszlassunk, így a kész fagylaltot gyorsan, maradék nélkül kiszedhessük. Szerencsés, ha egy fagyasztás nem tart tovább 7-9 percnél. A kézműves fagylaltok térfogat növekedése 30-40%-os. Ahhoz, hogy az alaplé térfogatát ennyivel megnövelhessük, megfelelő fagylaltgép szükséges. Régen értékes órákat pazaroltunk el a fagylaltgép tisztításra is. Az a fagylaltgép, melyet kínálunk Önnek könnyen, egyszerűen tisztítható.
Kínálatunkban megtalálható a csak a fagyasztást végző, illetve a pasztörizálást és a fagyasztást egy gépen belül végző (úgynevezett kombinált) fagylaltgép is.
Cikk a fagylalkészítési technológiákról
Ha fagylaltgép, akkor fagylaltpult is! Tekintse meg fagylaltpult kínálatunkat!
Gyártók: