Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Üzletberendezések - Fagylaltgépek

Fagylaltgép a kézműves fagylaltok kifagyasztásához
A felfőzött, vagy hidegen elkészült alaplevet folyamatos keverés és hűtés közben kell fagyasztani. A cél, hogy az alaplében levő 60 – 70 % vizet minél apróbb mikrokristályokká alakítsuk, s közéjük minél több levegőt egyenletesen eloszlassunk, így a kész fagylaltot gyorsan, maradék nélkül kiszedhessük. Szerencsés, ha egy fagyasztás nem tart tovább 7-9 percnél. A kézműves fagylaltok térfogat növekedése 30-40%-os. Ahhoz, hogy az alaplé térfogatát ennyivel megnövelhessük, megfelelő fagylaltgép szükséges. Régen értékes órákat pazaroltunk el a fagylaltgép tisztításra is. Az a fagylaltgép, melyet kínálunk Önnek könnyen, egyszerűen tisztítható.
Kínálatunkban megtalálható a csak a fagyasztást végző, illetve a pasztörizálást és a fagyasztást egy gépen belül végző (úgynevezett kombinált) fagylaltgép is.

Cikk a fagylalkészítési technológiákról
Ha fagylaltgép, akkor fagylaltpult is! Tekintse meg fagylaltpult kínálatunkat!Gyártók:
  • Gelita

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Tekna Line TKSELF vitrin

Tekna Line TKSELF vitrin
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats