Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Üzletberendezések - Krémfőzők

Különféle cukrászati krémek, lekvárok készítésére kifejlesztett készülékek. Mivel mindig ugyanazzal az előre beprogramozott hőmérséklettel dolgoznak, a készítmények mindig állandó minőségűek, soha nem kozmálnak le.



Cattabriga Masterchef kombinált cukrászgép

Cattabriga Masterchef kombinált cukrászgép

Egy forradalmi készülék minden top séf és cukrász számára Az akciós ár csak a raktáron levő MC12 bemutató darabra vonatkozik!

A Cattabriga Masterchef cukrászgépről részletesen
Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

La Spaziale Top kávédaráló

La Spaziale Top kávédaráló
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats