Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Üzletberendezések

Az eredetiség garanciája


Kínálatunkban megtalálja mindazon gépeket, melyek egy új fagylaltozó, cukrászda vagy kávézó nyitásához, esetleg egy régi üzlet fejlesztéséhez szükségesek lehetnek. Ezek a gépek újak, megrendelés után, kimondottan Önnek kerülnek legyártásra, CE jelöléssel (tehát az európai uniós szabványok szerinti megfelelőségi jelzéssel). A gépek biztonsági követelményeiről és megfelelőségének tanúsításáról szóló 21/1998.(IV.17.) IKIM rendeletben meghatározott gyártói megfelelőségi nyilatkozatnak is megfelelnek. Mivel újak, pályázati pénzből is finanszírozhatóak, a használt gépekkel ellentétben. Ezekre a berendezésekre 1 év gyári jótállást vállalunk. Szállítás: megrendeléstől számított 2-6 hét.

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

FB Vision süteményespult

FB Vision süteményespult
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats