Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

2014-ben is vár bennünket a Sigep

2013.10.05.

2014-ben is vár bennünket a Sigep

2014. január 18-22 között rendezik a világ legnagyobb fagylaltkiállítását

A szezon elmúltával alig várják a fagylatos-cukrász szakmában dolgozók, hogy megismerjék a legújabb technológiákat, alapanyagokat, ötleteket Olaszország - és a világ - legnagyobb szakkiállításán, a Sigep-en, amit immár a 35. alkalommal rendeznek meg Riminiben.

Partnereink közül kiállítóként jelen lesz az Aromitalia, a Bocchini, a Bravo, a Cattabriga, a Promag, a Tekna, a Mokarabia, a La Spaziale, az Elmeco, az Elframo és az MB bútorok gyártója is.

Amennyiben ön szeretne részt venni a kiállításon, kérem, kattintson jobb oldalt az "Ajánlatot kérek" gombra, és igényeljen tőlünk ingyenes belépőjegyet.

Cikkhez kapcsolódó linkek:
A Sigep kiállítás honlapja

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

GEMM ARG/30 fagylalttároló hűtő

GEMM ARG/30 fagylalttároló hűtő
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats