Olasz üzletberendezések
Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!
Olasz kézműves fagylalt
Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.
Olasz kávé
Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.
A Bravo K24 EVO forradalmasítja a csokoládékészítést
2012.02.03.
Egy új, szupermodern csokoládétemperáló, mely már nálunk is kapható!
A Bravo fennállásának több mint 40 éve alatt mindig azt tartotta legfőbb céljának, hogy gépeinek használói a lehető legjobb minőségű cukrásztermékeket készíthessék el a lehető legegyszerűbb, és legtakarékosabb módon. Számos szabadalom kapcsolódik a nevükhöz, ezért ismerik a Bravo-t világszerte méltán a leginnovatívabb gyártónak.
A Bravo K24 EVO csokoládétemperáló készülék a Sigep kiállításon, Riminiben nagy sikerrel mutatkozott be január 21. és 25. között.
A csokoládékészítéssel foglalkozó szakemberek azonnal felfigyeltek erre a fontos újításra, hisz számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, mely kiemeli a többi csokoládétemperáló berendezés közül:
Önszabályozó melegítőrendszer
Az automatikus ellenőrzőrendszer a gépben maradt csokoládé mennyiségéhez igazítja a szükséges hőmérsékletet.
Lemezes fűtőbetét
A szabadalmaztatott lemezes fűtőbetét annyira pontos hőszabályozást tesz lehetővé, hogy használatával elkerülhetők a temperálási hőmérséklet-eltérések kellemetlen következményei.
Csiga alakú keverőalkatrész
A csiga alakú keverőalkatrész rozsdamentes acélból készül, ennek következtében nem használódik el a csokoládékészítés során, a csiga mozgása pedig megfordítható - ez megkönnyíti a tisztítását.
Kakaóvaj-program
Ez a program megkönnyíti a különféle típusú és színű csokoládék közti váltást,
anélkül, hogy ez bonyolult felhasználói beavatkozást igényelne.
Kikapcsolás
A jelzést követően a gép nem áll le azonnal, de automatikusan érzékeli, hogy a temperálás véget ért. Így könnyebb újraindítani is.
Lapos munkaasztal
Az asztal vibrálásának köszönhetően a légbuborékok távoznak, így formába tölthető a csokoládé. Az asztal könnyen eltávolítható a tisztításkor.
Hőszabályozó
A csokoládé viszkozitásából adódóan nagyon nehéz ellenőrizni a hőmérséklet változásait. A K24 EVO egy algoritmus szerint vezérli a szondákat, és tizedfok pontossággal érzékeli és tartja stabilan a csokoládé maghőmérsékletét.
Kijelző és szabályozógombok
Könnyen olvasható kijelző, egyszerű és logikus digitális vezérlés, üzemeltetés, látható javaslatok a következő elvégzendő műveletre.
Programtárolás
A gép tárolja a felhasználó által előre kiválasztott és beállított hőmérséklet-értékeket.
Így nem kell újra meg újra kiválasztani ezeket, minden gyártási folyamat kezdetekor.
Késleltetett indítás
Lehetőség van egy előre beprogramozott idővel késleltetni a bekapcsolást, hogy pont a szükséges időben álljon rendelkezésünkre az olvasztott vagy temperált csokoládé.
További előnyök:
Programozható, mennyiségtől függő pedálos adagoló
A tartály gyors kiürítése tisztításkor.
Kényelmes hátsó kifolyó a túlcsordult csokoládéhoz.
Kézreálló oldalsó elektromos aljzat egyéb berendezések csatlakoztatásához
Kiegészítők a K24 EVO lehetőségeinek bővítésére:
Varázsszőnyeg, bevonó futószalag részleges vagy teljes bevonáshoz
- Három részre osztott futószalag, hogy lehetőség legyen teljesen vagy részlegesen bevonni a terékeket
- Lehetőség a 250 mm széles szalagot teljes szélességének kihasználására.
- Légfúvó biztosítja a fölösleges csokoládémennyiség eltávolítását, állítható fúvókával.
- A bevonó futószalag sebessége inverterrel állítható, és a kilépési terület egy hozzá csatlakoztatható "farok" résszel szintén szabályozható sebességű és magasságú - így nem vész kárba semennyi késztermékünk.
- A betöltő szakasz leállítható, így be tudjuk pontosan állítani a termék pozícióját.
- A bevonóterület vibrálása állítható, hogy megfelelően csöpögjön le a csokoládé.
- A csokoládéval szennyeződött alkatrészek levehetőek, és mosogatógépben tisztíthatóak.
- Az "Easy Cut System", azaz a könnyű felvágást lehetővé tevő rendszer elősegíti a papír gyors és könnyű vágását, anélkül, hogy a bevonási ciklust lelassítaná, vagy megsérülne a bevonó futószalag a vágástól.
Vibráló EVO asztal
- Fűtött, oldalra döntött munkalap, mely hatékonyabban csöpögteti a csokoládét, és visszatér a tartályba - így kiküszöböli, hogy a csokoládé kárba vesszen.
- Széles, vibráló munkafeület, leszerelhető, lyuggatott gumiborítással - ennek köszönhetően a csokoládéforma jól elhelyezhető, és zajtalan működést tesz lehetővé.
- Szorulás mentesen kialakított fűthető belső rész
A K24 EVO programjai:
1. Étcsokoládé
2. Tejcsokoládé
3. Fehércsokoládé
4. Stracciatella
5. Pistolet csokoládé
6. Szabadon beállítható
7. Kakaóvaj
8. Szárítás
Kérjen ajánlatot az új berendezésre ide kattintva!
Vissza a cikkekhez