Olasz üzletberendezések
Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!
Olasz kézműves fagylalt
Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.
Olasz kávé
Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.
A Bravo Trittico Klub összegzése
2011.11.21.
Közel 30 féle ínyenc termék, sok hasznos ötlet a tarsolyunkban
A november hónap legjelentősebb eseménye az volt házunk táján, hogy a Bravo elhozta hozzánk francia mestercukrászát, Ervan Fieurgant-t, akitől sós és édes finomságok készítését leshettük el, trükköket tanulhattunk, ötleteket kaphattunk arra: hogyan fejlesszük tovább üzletünk kínálatát.
Nicola Randon, a Bravo képviselője bemutatta a csúcstechnológiás Bravo Trittico Executive gép nyújtotta lehetőségeket. Megtudtuk, hogyan lehet vele kitűnő minőségű kézműves fagylaltot készíteni (olyan tökéletes állagút, amely még akár a fejjel lefelé tartott tégelyből sem esik-folyik ki!), csokoládét temperálni, sárgakrémet, vajkrémet, lekvárokat főzni, és gyakorlatilag minden más cukrászati krémkészítést villámgyorsan, tisztán és egyszerűen elvégezni.
Ez a berendezés tette lehetővé, hogy a két napos rendezvényen több mint 25 féle terméket állítottunk elő - érdemes ennek a cikknek a végén átlapozni a helyszínen készült fotókat, hogy láthassa, mi minden készült.
Reméljük, sikerül őket máskor is elhoznunk partnereink számára a bemutatótermünkbe!
Ha Ön sem akar lemaradni az ilyen, és hasonló ingyenes továbbképzéseinkről, bemutatóinkról - iratkozzon fel hírlevelünkre (honlapunkon jobbra találja a feliratkozást). Akkor biztosan időben értesül majd a következő eseményről, valamint akcióinkról, különleges ajánlatainkról.
Álljon itt a teljesség igénye nélkül néhány fotó a termékekről, és a résztvevőkről - akiknek ezúton is köszönjük, hogy megtiszteltek bennünket az érdeklődésükkel.
Vissza a cikkekhez