Olasz üzletberendezések
Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!
Olasz kézműves fagylalt
Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.
Olasz kávé
Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.
A csokoládé a boldogság forrása?
2010.01.07.
A kézműves csokoládékészítés a reneszánszát éli, foglalkozzunk vele egy kicsit mi is!
Számos cukrászda, kávézó kínálatában jelent meg az utóbbi években a régi klasszikus édesség: a kézműves csokoládé. A csokoládé feldolgozása a cukrászat egy különleges, érdekes ágának tekinthető, és a titka hasonló a jó kézműves fagylaltkészítéshez: jó minőségű, lehetőleg természetes alapanyagok, a hagyományos technológiák és a modern technika ötvözése.
Termékkínálatunkban szerepel egy olyan fagylaltgép, amelynek segítségével Ön is belefoghat a csokoládékészítésbe. A Bravo Trittico Executive a világon az első olyan berendezés, amely egyaránt alkalmas pasztörizálásra, fagylaltkészítésre, csokoládé temperálására, sőt, még cukrászati krémek főzésére is.
Az sem utolsó szempont, hogy a fagylaltszezon elmúltával, télen fogy a legtöbb csokoládé - így jól kiegészítheti termékkínálatát a szezonok váltakozásával.
Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődését a csokoládékészítés iránt, olvassa el, mit írt honlapunk állandó szerzője egy másik weboldalon (nem szakmabelieknek, hanem a "nagyközönségnek") a csokoládé történetéről, fortélyairól - az alábbi linkre kattintva.
- Cikkhez kapcsolódó linkek:
- Mindent a csokoládéről
- A Bravo Trittico - fagylaltkészítő és csokoládétemperáló berendezés
- Kisfilm arról, hogyan működik a Bravo Trittico Executive
Vissza a cikkekhez