Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

A titok a részletekben rejlik

2011.01.28.

A titok a részletekben rejlik

Nézzük meg közelebbről a Bocchini kiállított berendezéseit

A Sigep kiállítás Bocchini standjáról már ejtettünk pár szót, de csak a profi fotók kézhezvétele után tudjuk megmutatni Önnek teljes valójában: mitől olyan szépek ezek a pultok, üzletberendezések.

Lássuk tehát a fontos részleteket. Először is a standnak azt a részét járjuk be, amely a Riminiben berendezésre kerülő, Nuovo Fiore nevű valódi fagylaltozó komplett berendezését mutatja be. A berendezés két csúcstechnológiás, Pininfarina-tervezésű B45 süteményespult mellett egy sor, pultba épített, úgynevezett "bödönös" fagylaltkínálót is tartalmaz. Ez a stílus a retro jegyében újra nagyon népszerű, Olaszország-szerte találkozhatunk ilyen fagylaltpultokkal. Előnye, hogy rengeteg időt és munkát takaríthatunk meg vele, hiszen a fagylaltokat nem kell bedíszíteni - hátránya, hogy a fagylaltok nem kelletik magukat a vásárlók orra előtt. Csak olyan fagylaltkészítőnek ajánljuk, aki kellően magabiztos, megbízik a terméke kitűnő minőségében - és tudja, hogy a vevők anélkül is betérnek fagylaltozni az üzletébe, hogy látnák a díszes fagyik széles kínálatát.

Eztuán vessünk egy pillantást a jövő egyik Bocchini-újdonságára: a Rainbow-ra. Ez a berendezés a kicsi, alacsony költségvetéssel berendezett kávézók számára lesz ideális megoldás. A kiállításon kék-fehér csíkosban igazán látványos volt.

A Logos üzletberendezés közelebbről megnézve szép részleteket mutat: a rejtett megvilágítású polcok sejtelmes, hangulatos fényt árasztanak, a szögletes könyöklők masszívak és minimalisták. Aki a klasszikus elegancia híve, annak márványborítással kínáljuk a Logos berendezést - aki pedig valami könnyedebb, légiesebb külsejű üzletre vágyik, az Stoneglass nevű új anyagot is választhatja a könyöklőpult borításául. Ez nem más, mint egy zúzott üveg és zúzott márvány keverékéből álló, rendkívül karcálló új anyag.

Láthattuk a standon a jól ismert Andromeda és Castalia pultokat is. Sőt: sikeres tárgyalásaink eredményeképpen a Bocchinivel közösen kidolgoztunk egy rendkívül kedvező, tavaszi árkonstrukciót erre a két modellre!


A Nuovo Fiore fagylaltozó komplett berendezése
Két B45 süteményespult kombinációja
Fagylaltkínáló "bödönök" sora
Tervezte: a világhírű Pininfarina-stúdió
Krómozott háttérpult
A gazdaságos, új üzletberendezés: a Rainbow
A fagylaltkínáló a pult felől nézve
A Logos üzletberendezés közelről
Rejtett fények
Oldalnézet
Ez a polc belülről is világít
A Logos berendezés márvány könyöklőpultja
Logos
Fehér Stoneglass burkolattal is rendelhető Logos
Andromeda fagylaltpult
Castaliamax fagylaltpult


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Elmeco First Class 3 jégkásagép

Elmeco First Class 3 jégkásagép
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats