Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Aromitalia termékbemutatót tartottunk, nagy sikerrel

2010.08.04.

Aromitalia termékbemutatót tartottunk, nagy sikerrel

Olasz fagylaltkészítő mester is részt vett a 2 napos rendezvényen

Már egy hónap is eltelt a budaörsi raktárunkban megrendezett bemutató óta, de a szezon legzsúfoltabb heteiben nem volt időnk megírni tudósításunkat róla. Most pótoljuk!

Az Aromitalia képviseletében Signor Roberto Geraci jött el két napra hozzánk, hogy a helyszínen berendezett műhelyben mutassa be a cég újdonságait, tanácsokat adjon, hogy melyik Ariomitalia terméket hogyan és mire használjuk, és hogyan gazdagítsuk üzletünk kínálatát a segítségükkel.

A fagylaltokat egy Bravo Trittico Startonic kombinált fagylaltgépen készítette el, és egy fagylaltpultban kínálta.

Készült összehasonlításképpen többféle alapanyagból alapfagylalt, és Signor Geraci a jelenlévők kéréseinek megfelelően alakította az elkészített fagylaltok ízesítését. Kipróbáltunk egy új Aromitalia szettet is, melynek ő a szakmai atyja (az Aromitaliánál ő komponálta ezt a terméket): a sajttortát, mely minden résztvevőnek nagyon ízlett, és saját fagylaltozónkban mi is azonnal bevezettük, azóta is slágertermék vevőink körében!

Minden résztvevő feltehette neki a kérdéseit, így megoldást kaphatott személyes szakmai problémáira is.

Mindkét napon megtelt a bemutatótér, és a találkozók jó hangulatban zajlottak. Nagy örömünkre szolgált, hogy a régi, jól ismert Aromitalia-vásárlóink mellett vadonatúj arcokat is láthattunk, és személyesen is megismerkedhettünk több olyan partnerünkkel is, akik eddig csak telefonon vagy e-mailben rendeltek tőlünk.

A nagy sikerre való tekintettel ezentúl igyekszünk minden évben több hasonló bemutatóval segíteni partnereink munkáját. Íratkozzon fel hírlevelünkre (amennyiben ezt még nem tette meg) - így Önt is értesíteni fogjuk a soron következő szakmai rendezvényeinkről.

Ha pedig van olyan téma, amely Önt kiemelten érdekli, kérem, írja meg nekünk - és mi igyekszünk azt beilleszteni a rendezvények témái közé. Honlapunkon az „Ajánlatot kérek” gombra kattintva tud üzenetet küldeni nekünk az Önt érdeklő kérdésekről.


Első nap, bemutatkozás
Helyben készítettünk sokféle fagylaltot
Érdeklődő tekintetek
Második nap, csapatmunka
A legjobb cukrászoknak is ízlettek a fagylaltok
Hogyan készül a kézműves fagylalt?
Signor Roberto Geraci, fagylaltmester
Így készül a Tiramisú fagyi


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

FB Sofia fagylaltpult

FB Sofia fagylaltpult
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats