Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Árvíz a Veneto háza táján

2010.05.30.

Árvíz a Veneto háza táján

A személyes vásárlás lehetősége átmenetileg szünetel

A hetek óta tartó viharok, nagy esőzések az ország számos pontján okoztak már hatalmas károkat, a rossz idő nehezítette a fagylaltszezon beindítását is. Eddig bennünket megkíméltek az elemek... De sajnos csak eddig. Ma ugyanis a kb. fél óra alatt lezúdult hatalmas víztömeg eredményeképpen a nemrég megnyitott tágas raktárunk szinte megközelíthetetlenné vált.

Kérjük kedves partnereinket, hogy az árvízi helyzetre való tekintettel a személyes vásárlástól átmenetileg tekintsenek el, és rendeléseiket - további értesítésig - telefonon vagy e-mailben adják le nekünk.

Emlékeztetőül e-mail címünk: raktar@veneto.hu, telefonszámunk: 06/70 932 2990 és 06/23 430 002. A megrendelt árut 2 munkanapon belül kiszállítjuk. Nettó 80 ezer Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás díjtalan. Ennél kisebb értékű megrendelésre 2900 Ft + Áfa szállítási költséget számítunk fel. Az áru ellenértéke és a szállítási költség az áru átvételekor fizetendő.

...és igyekszünk megmutatni: ki a legény a gáton...


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Oxygen2 üzletberendezés

Oxygen2 üzletberendezés
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats