Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Az Aromitalia továbbképzése Torinóban

2011.03.11.

Az Aromitalia továbbképzése Torinóban

Kiemelt magyar vásárlói közül látott vendégül egy 35 fős csoportot az olasz piacvezető

Eddigi magyarországi működése során először tartott (repülőúttal, torinói és milánói városnézéssel egybekötött) két és fél napos továbbképző tanfolyamot az Aromitalia.

A magyar csoport megismerkedhetett a fagylaltalapanyagok gyártásával, a cég történetével, csakúgy, mint a fagylaltkészítés legfrissebb újításaival. Az Aromitalia fagylaltkészítő technikusa a gyakorlatban hasonlította össze a hideg és meleg fagylaltkészítési eljárásokat, a különféle összetételű fagylaltalapok előnyeit-hátrányait. Megbeszéltük a leggyakoribb fagylaltkészítési hibákat, és azt, hogy hogyan kerülhetjük el őket mindennapi munkánk során.

Emmanuele Ferrero, az Aromitalia egyik tulajdonosa és vezetője kísérte csoportunkat a gyárlátogatás során, és a Torino legfontosabb nevezetességeit bemutató városnéző sétán is csatlakozott hozzánk. Túravezetőnk Francesca Peraro beszerzési igazgató volt, az egyik vacsoránál Luigi Grosso kereskedelmi igazgató, második este pedig Filippo Ferrero, a cég másik tulajdonosa és vezetője képviselte a céget. A szakmai előadást pedig Federico Morino tartotta.

A közös ebédek és vacsorák során kötetlen beszélgetésekre is volt mód mindarról, amit tanultunk. Uzsonnáztunk a Baratti e Milano-ban, egy 1858 óta működő cukrászdában, és meglátogattuk Torino első fagylaltozóját is.

Reményeink szerint az út nem csak tanulságos, de kellemes is volt partnereink számára - a jókedvű fotók legalábbis erről tanúskodnak (köszönet értük Jókay-Gaál Emőkének).


Csoportkép
Előadást hallgatunk
Előadás közben
Federico Morino oktat minket
Még a védőruhát is elviseltük
Fagylaltkóstoló
Büféebéd a gyárban
Városnézés
Portrék
Portrék
Ráléptünk a szerencsét hozó bika nemes szervére...
Vacsora
Filippo Ferrero és Erdős Norbert
A vacsoraasztal körül
Portrék
Portrék
Portrék
Vacsora
Párok
A buszban is jó volt a hangulat


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

GEMM BCB/10 sokkoló hűtő

GEMM BCB/10 sokkoló hűtő
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats