Olasz üzletberendezések
Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!
Olasz kézműves fagylalt
Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.
Olasz kávé
Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.
Az Aromitalia továbbképzése Torinóban
2011.03.11.
Kiemelt magyar vásárlói közül látott vendégül egy 35 fős csoportot az olasz piacvezető
Eddigi magyarországi működése során először tartott (repülőúttal, torinói és milánói városnézéssel egybekötött) két és fél napos továbbképző tanfolyamot az Aromitalia.
A magyar csoport megismerkedhetett a fagylaltalapanyagok gyártásával, a cég történetével, csakúgy, mint a fagylaltkészítés legfrissebb újításaival. Az Aromitalia fagylaltkészítő technikusa a gyakorlatban hasonlította össze a hideg és meleg fagylaltkészítési eljárásokat, a különféle összetételű fagylaltalapok előnyeit-hátrányait. Megbeszéltük a leggyakoribb fagylaltkészítési hibákat, és azt, hogy hogyan kerülhetjük el őket mindennapi munkánk során.
Emmanuele Ferrero, az Aromitalia egyik tulajdonosa és vezetője kísérte csoportunkat a gyárlátogatás során, és a Torino legfontosabb nevezetességeit bemutató városnéző sétán is csatlakozott hozzánk. Túravezetőnk Francesca Peraro beszerzési igazgató volt, az egyik vacsoránál Luigi Grosso kereskedelmi igazgató, második este pedig Filippo Ferrero, a cég másik tulajdonosa és vezetője képviselte a céget. A szakmai előadást pedig Federico Morino tartotta.
A közös ebédek és vacsorák során kötetlen beszélgetésekre is volt mód mindarról, amit tanultunk. Uzsonnáztunk a Baratti e Milano-ban, egy 1858 óta működő cukrászdában, és meglátogattuk Torino első fagylaltozóját is.
Reményeink szerint az út nem csak tanulságos, de kellemes is volt partnereink számára - a jókedvű fotók legalábbis erről tanúskodnak (köszönet értük Jókay-Gaál Emőkének).
Vissza a cikkekhez