Olasz üzletberendezések
Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!
Olasz kézműves fagylalt
Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.
Olasz kávé
Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.
Az Aromitalia világa 2011-ben
2011.01.24.
Új fagylaltízek, nagyszerű sütemény-alapanyagok, és egy új stílus
Az Aromitalia nem érkezett üres kézzel a Sigep kiállításra. Ami a legfeltűnőbb: elhozta új látvány-koncepcióját, melynek neve: Sweet Wonderland. Kiállítási standja ezt a világot testesíti meg. Hófehér falak és berendezés, csillogó üveg és kristályfelületek, barokkos elegancia és egyúttal minimalizmus: ilyen a fagylaltozók új arca az Aromitalia szerint. S hogy a humor sem hiányzik az olaszok fegyvertárából, arra bizonyíték a kínálópulton elhelyezett ál-barokk gipsz szobrocska, mely hagyományos gyümölcstálnak tűnik első látásra - de közelebbről megnézve láthatjuk, hogy a gyümölcsök közé bedugva egy pisztoly markolata is kilátszik a tálból...
A fagylaltkészítőket persze a termékújdonságok legalább ugyanennyire érdeklik: számukra jó hír, hogy izgalmas új ízeket kóstoltunk az Aromitalia standján. A legkülönlegesebb a Camparira emlékeztető variegatóval ízesített, habzóborból készülő fagylalt, mely egy velencei koktél nevét viseli: ez a Spritz. A titokzatos nevű Bacio di Dama - azaz "A hölgy csókja" egy hagyományos olasz sütemény fagylalt-változata - benne mogyoró, mandula és csokoládé ízekkel. A Bicerin egy 1763-ban megnyílt torinói kávéház specialitása - kávéból, kitűnő minőségű étcsokoládéből és tejszínből készülő ital, s mostantól Ön is kínálhatja vendégeinek fagylalt formájában. Az Irish Cream a jól ismert Bailey´s italt varázsolja a fagylaltpultba, hibátlanul visszaadja a főleg hölgyek által kedvelt ital ízvilágát.
A kiállítási stand üvegfallal elválasztott látvány-műhelyében hatalmas mennyiségben sültek a "Per Piacere" márkanevet viselő cukrászati alapanyagokból készülő sütemények: gyümölcskenyerek, muffinok, csokoládétorták, mogyorós sütemények kerültek a vendégek elé, és mind el is fogytak. Tanúsíthatjuk: nagyon finom volt valamennyi!
Vissza a cikkekhez