Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Az UKBÁ-ról jelentjük

2010.02.23.

Az UKBÁ-ról jelentjük

Vasárnap és hétfőn teltházzal dolgoztunk az Aromitalia standján

A vasárnap megnyílt kiállítás első napján leginkább a nagyközönség, a kiállítást hétvégi programnak tekintők érkeztek nagy számban. De jócskán jöttek szakmai érdeklődők is, köztük sok jövőbeni fagyis kollega - akik most tervezik új fagylaltozó nyitását.

Örömmel tapasztaltuk, hogy a gazdasági válság okozta tavalyi rémület elmúlt, idén már bátrabban mernek tervezni, beruházásba kezdeni azok, akik "túlélték" az előző évet.

Hétfőn pedig a már működő cukrászdák vezetői is ellátogattak hozzánk (hisz a cukrászdák hagyományosan hétfőn tartanak zárva). Sok régi partnerünk jött el megismerni az újdonságokat, és nagy örömünkre még többen jöttek olyanok, akik eddig más alapanyagokkal dolgoztak, de szeretnének Aromitaliára váltani. S köztük sokan a jobb alapanyagot az eddiginél jobb, szebb pultban szeretnék kínálni, esetleg jobb fagylaltgépen készíteni az új szezonban, mint eddig.

Az Aromitalia fagylaltalapanyagokat egy 24 tégelyes Bocchini Fluor fagylaltpultban mutatjuk be. Látogatóink kóstolhatnak jó párat a klasszikus ízekből (csokoládé, eper, citrom, sztacsatella, joghurt), több éve állandó sikerrel fogyó ízeinkből (ezek a Bon Bon és a Giotto szettek, a pisztácia, a tejkaramella, a skót keksz), valamint a legújabb Aromitalia találmányokból: a csodás citromtortából, és a Gatsby fantázianevű, nugátos-csokoládés keksz-szettből. Még mindig nagy sikert arat különlegességünk, az Ibolya - aki még nem találkozott vele, biztosan megkóstolja! Aki megkóstolja, az vagy örökre beleszeret, vagy meglepődik a szokatlan, intenzív ibolyavirágízű édességen!

Fagylaltjaink díszítésében a klasszikus olasz díszítő stílust követtük - egy "átlagos" fagyizóban megvalósítható, és mégis látványos, ínycsiklandó díszítéssel láttuk a fagylaltokat. Azt valljuk: még a kiállítási fagyinak is "életszerűnek" kell lennie. Nem vagyunk hívei a túlzsúfolt, barokkos, élelmiszerhez nem illő fagylaltdíszítésnek, mely alatt szinte elvész a lényeg: a jó állagú, gusztusos fagylalt.

Standunk egyik felét egy komplett Bocchini Koiné üzletberendezés alkotja, benne egy büfépult, és a hozzá tartozó gyönyörű, praktikus háttérpult-rendszer.

A La Spaziale kétkaros, S5 Kompakt kávéfőzőjén főzzük a Mokarabia kitűnő kávéját.

Bemutatunk egy Bravo fagylaltkészítő gépet, valamint a Tekna Line sokkolóját és háttérhűtőjét.

Az álló, körben üveges Tekna vitrinben parfésüteményeket, és mini parfékelyheket mutatunk be - ezek mind Aromitalia alapanyagokból készülnek, és annyira látványosak, hogy a fagylalpultunk mellett a legtöbb látogató ezeket is lefotózza.

Tárgyalópartnereinket az MB bárszékeire, magas bárasztalok mellé ültetjük le.

Tegnap az Aromitalia tulajdonosa, Signor Filippo Ferrero is vendégünk volt.

Napközben megérkezett, és egészen szerdáig velünk marad Signor Bruno Marchesini, a Bocchini képviseletében.

Aki pedig még nekünk is meglepetés volt - tegnap fotósok és híradósok gyűrűjében elsétált a standunk mellett a világ leghíresebb, legjobbnak tartott szakácsa, az élő séf-legenda: Monsieur Paul Bocuse, aki a róla elnevezett, általa megalapított szakácsverseny magyarországi döntőjére érkezett a kiállításra. A konyhaművészet rajongóinak olyan érzés volt vele személyesen találkozni, mint amilyen pl. a popzene kedvelőinek az, ha Madonna szembejön velük az utcán!

További kiállítási izgalmakról holnap számolunk be. Addig is - aki teheti, látogasson meg bennünket személyesen a Hungexpo területén, az a pavilon 302/b. standján. Keresse az Aromitalia messziről látható emblémáját!

És ne habozzon végigkóstolni nem csak a mi fagylaltjainkat, hanem a versenytárs alapanyaggyártókét is - nem félünk az összehasonlítástól! A legnagyobb kiállítási sikert nekünk azok a látogatók jelentették, akik (nem is kevesen) a kiállítást végigjárva visszatértek, és közölték: a mi fagylaltunk ízlett nekik a legjobban az összes közül!


Standunk
Aromitalia fagylaltok a kiállításon
Előtérben a Bocchini Koiné üzletberendezés
Fagylaltpult Aromitalia fagyikkal
Erdős Norbert tárgyal a kiállításon


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

GEMM BCB/01 sokkoló hűtő

GEMM BCB/01 sokkoló hűtő
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats