Olasz üzletberendezések
Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!
Olasz kézműves fagylalt
Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.
Olasz kávé
Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.
Először rendezzük meg a Bravo Trittico Klubot november 9-10-én
2011.11.04.
Francia cukrászmestertől tanulhatunk két napon keresztül
Különleges alkalomnak ad helyet budaörsi bemutatótermünk: a Bravo, a vezető olasz cukrásztechnológiai cég elhoz hozzánk egy francia mestercukrászt, hogy megossza velünk a trükkjeit. Ervan Fieurgant recepteket és technológiai újításokat tanít majd nekünk november 9-én és 10-én.
Szeretettel meghívjuk Önt is a rendezvényre - jelentkezéseket még korlátozott számban el tudunk fogadni.
Témák az előadáson:
MODERN CUKRÁSZAT - Kitűnő minőségű párizsi krém, sárgakrém, bajorkrém egyszerűen elkészítve
A LEGÚJABB DIVAT: A FRANCIA MACARON - A legfrissebb íz- és színtrendek egyenesen Párizsból
VARÁZSLAT CSOKOLÁDÉVAL - Pralinékészítés, csokoládétemperálás, ganache-készítés
ÍZLETES SÓS FALATOK - Sörkorcsolyák, parti-falatkák sós krémekkel ízesítve
FAGYLALT - A hagyományos olasz kézművesfagylalt elkészítése
Címünk: 2040 Budaörs, Antana raktárközpont, Károly király út 145. (a Tesco melletti Agip benzinkút háta mögött), B25-ös raktár.
Kérem, jelezze részvételi szándékát az alábbi elérhetőségeink valamelyikén: Tel.: 23/310 127, 30/933 5277 vagy 70/932 2990, e-mail: dolce@veneto.hu
A Bravo Trittico Klub rendezvényen a részvétel ingyenes.
Szeretettel várjuk visszajelzését, ha részt kíván venni!
Vissza a cikkekhez