Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Fagylaltverseny 2012

2012.06.22.

Fagylaltverseny 2012

Az idei Év Fagylaltja a Triász

Idén hazánk legnagyobb fagylaltozója, a soltvadkerti Szent Korona Cukrászda biztosított kitűnő helyszínt a fagylaltversenynek. A tavalyi 80 indulóval szemben idén csak 44 fagylaltot neveztek be a fagylaltkészítők.

A kötelező íz a vanília volt - mely valóban képes felfedni a jó fagylalt erényeit, és leleplezni a hiányosságait, ugyanakkor erősen szubjektív, hogy melyik ítésznek mely vaníliaíz a kedvence. Van, aki a halványabb, már-már madártejes vaníliafagylaltot kedveli, van, aki a Bourbon vaníliát érzi ízletesebbnek, más pedig a madagaszkárit...

Végül a Horváth Cukrászda képviseletében Tőke Zoltánné Szabó Eszter kapta a legjobb vaníliafagylaltért járó aranyérmet. Gratulálunk neki!

Az Év Fagylaltja kupáért szabadon választott fagylaltízekkel versenyeztek a nevezők. Említésre méltó a villányi boros, rózsaborsos csokoládéfagylalt, a flódni-fagylalt, a marokkói citrom, és az egyik legszebben díszített fagylalt: a Füredi Mákvirág.

Idén a szokásosnál kevesebb volt a látványosan rossz állagú fagylalt, de a túldíszítettség sajnos még mindig nagyon jellemző volt.

A nyertes fagylalt végül a tavalyelőtti győztes, Csuta Zsolt csákvári cukrászmester fagylaltja lett ismét: a neve Triász, mely mandula, meggy és csokoládé kombinációja (mandulás alapfagylaltban mandulás-fenyőmagos variegátó, csokis-mogyórós ropogós variegátó, durvára tört, enyhén sózott pirított mandula, és meggyvariegátó). Gratulálunk Csuta Zsoltnak az ismételt győzelemhez!

Köszönjük a szervezőknek, a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének a verseny kiírását, lebonyolítását! És köszönjük Szervánszky Lászlónak, a nagyszerű házigazdának mindazt, amivel elhalmozta a szakma megjelent képviselőit. Az ő fagylaltjai külön is figyelemre méltóak - bármely, benevezett fagylalttal felveszik a versenyt, ezért képgalériánkban külön teret szentelünk az ő költeményeinek is.


A kötelező íz: vanília
További vaníliafagylaltok
...és még több vanília
Villányi boros, rózsaborsos csokoládé
Marokkói citrom
Füredi Mákvirág
Az Év Fagylaltja: a Triász
A házigazda Szent Korona Cukrászda fagylaltjai
a házigazda Szent Korona Cukrászda pultjából
Soltvadkerti narancsos csokoládé, nem versenyfagyi
A Szent Korona Cukrászda fagylaltdesszertjei
Fagylaltdesszertek, nem versenyfagylaltok


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Tekna Line 8000 tárolóhűtő

Tekna Line 8000 tárolóhűtő
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats