Olasz üzletberendezések
Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!
Olasz kézműves fagylalt
Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.
Olasz kávé
Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.
Márciusi fagylalt-roham
2009.03.12.
A vásárlók frappáns választ adtak előző cikkünkre…
Februárban arra biztattam minden kedves vevőnket, hogy kínáljon fagylaltot üzletében minél előbb. Azt javasoltam, írja ki egy jól látható helyen: „Nálunk már nyár van! Itt már most is fagyizhat…” - vagy ehhez hasonló módon hívja fel a figyelmet arra, hogy a fagylaltszezon Önnél korábban kezdődik, mint a konkurenciánál…
Jelentem: nekünk ez a taktikai húzás bejött! Az első márciusi héten megindultak a fagyizók annak rendje és módja szerint, hétvégén nem egyszer beállt a sor a pult előtt!
A vevők örömmel konstatálták, hogy kedvenc ízeik továbbra is kaphatóak.
Ám azt mindannyian tudjuk, hogy a fagylalt ízesítése még nem minden. A szakmai versenyeken és a vevők értékítéletében is ugyanolyan súllyal esik latba a fagylalt megfelelő állaga - ez pedig attól függ, milyen fagylaltalapot készítünk hozzá.
Az Aromitalia Olaszország vezető fagylaltalappor-gyártója. Magyarországon a minőségi fagylatozók 50-es alappal dolgoznak, a legigényesebbek pedig 100-as alapokból készítik fagylaltjukat. Ez azt jelenti, hogy 1 l tejhez 50 illetve 100 g-ot adunk az alapporból - ez teszi a fagylaltot, krémessé, testessé, selymes állagúvá. Segít megőrizni a fagylalt szép tartását a pultban, így nem csak a gépből éppen kikerült fagylalt lesz mutatós, hanem napokon át megtartja frissességét. Az Aromitalia kínálatában az 50-es és a 100-as alap mellett a csúcsminőségű 150-es alap is megtalálható.
Ha még nem szerezte be a szezonkezdéshez szükséges fagylaltalapanyagokat, hívja fel nagykereskedőinket, és rendeljen: a dél-dunántúli régióban, Kaposváron várja jelentkezését Horváth M. István (Teleki u.11., tel.: 20/983-7613). Kelet-Magyarországon, Debrecenben a Gastro-Gelato Kft., Kovács János (tel.: 30/249-3004). Észak-Dunántúlon pedig, Tatabányán a Sesame Trade Kft., Tóth Zoltán (tel.: 30/627-2724).
Vissza a cikkekhez