Olasz üzletberendezések
Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!
Olasz kézműves fagylalt
Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.
Olasz kávé
Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.
Meghívó Aromitalia szakmai rendezvényre
2015.02.26.
Március 3-án és 4-én 10.00-től 14.00 óráig várjuk vendégeinket
Az új szezont már az átalakított bemutatótermünkben köszöntjük Budaörsön!
Ezúton szeretettel meghívjuk Önt és munkatársait a március 3-án és 4-én 10.00-től 14.00 óráig tartandó szakmai rendezvényünkre.
A szakmai napon olasz fagylaltkészítő mestertől tanuljuk a kézműves fagylaltkészítés fortélyait, a trendeket, újdonságokat. A részvétel ingyenes.
Bemutató cukrász: Gabriele Scarponi.
A rendezvényen jelen lesz Milan Storek, az Aromitalia kereskedelmi igazgatója, és Enrico Scalzi, a Bravo és Gelita kelet európai értékesítési igazgatója. Mindannyian tolmács segítségével válaszolnak a fagylaltalapanyagokkal és fagylaltkészítő gépekkel kapcsolatban felmerülő kérdésékre.
A fagylaltokat Gelita TRT gépen készítjük majd el. A bemutatón használt gépeket a rendezvényt követően a résztvevők kedvezményesen megvásárolhatják.
Tervezett programunk:
Kezdjük az alapoknál
- A megfelelően beállított tejes és gyümölcsfagylaltok elkészítése.
- Mi a különbség a kézműves fagylaltok és az ipari jégkrémék között? Mi a különbség a tejes és gyümölcsfagylaltok készítése között?
- A tejes és a gyümölcsfagylaltok készítéséhez szükséges alapanyagok: milyen cukrokat, proteineket, zsírokat, stabilizálókat használjunk? Mi a dolguk, hogyan tudjuk őket beépíteni a receptünkbe? Alapok készítése 50-es, 100-as, 165-ös alapporokkal.
- Az elkészítés menete: hagyományos több gépes, illetve kombinált géppel (Tritticoval) főzött fagylaltok készítésének technológiája. Mire való az érlelés?
- Egy konkrét tejes fagylalt recept összeállítása az új Aromitalia Eurobase 100-as alappal. Tejszín fagylalt készítése.
- Egy konkrét gyümölcsfagylalt recept összeállítása DBF 100-as alappal. Gyümölcsfagylalt készítése
- Az egyes ízek kiegyensúlyozásának fontossága.
- Még egy fajta tejes fagylalt elkészítésének bemutatása.
- Egy variegált fagylalt elkészítésének bemutatása.
- Egy extra Mozart fagylalt elkészítése Aromitalia kenhető krém használatával.
- Bemutatjuk az Aromita új fagylaltízeit: a túróra emlékeztető Quark-ot és a görög joghurtot, mindkettő remekül variegálható pl. Tahiti citrommal, fügével, erdei gyümölcs variegátókkal, sült körte öntettel.
Az Aromitalia új mandulapasztája kiemelkedően finom, a belőle készülő fagylalt csúcsgasztronómiai élményt nyújt! Új szett a + Bueno ami a híres mogyorókrémes-nápolyis, tejcsokival bevont édesség fagyiváltozata, a Csokitojás szett, ami dupla csokis ízű, sok fehércsokoládéval és sok tejcsokival. A Trozitos nápolyidarabokban gazdag tejcsokis variegátó (amelyet Gianduia fagylaltba keverve ajánlunk elkészíteni), a Toffe variegátót a tavaly bemutatott sós földimogyoróhoz egy kis Stracciatellával elkeverve a klasszikus tejcsokis édesség fagyiváltozatát kaphatjuk.
Kibővült a kenhető krémek sorozata is: fagyi variegálására, vagy rétegezésére, desszertek bevonásához, töltésére vagy közvetlen fogyasztásra ajánljuk. Speciális összetételüknek köszönhetően könnyed, kenhető, krémes állagúak maradnak -15oC fokig. Az eddigi mogyorós csokis Giandujella Extra mellett most fehércsokis Galatella extra valamint Cioccolato bitter extra étcsoki krém is készül.
- Kérdések-válaszok.
Mindkét napon ugyanaz lesz a program. Önnek tehát nem kell mást tennie, mint kiválasztani a két nap közül azt, amelyik az ön számára kedvezőbb, és visszajelezni nekünk, hogy részt kíván venni a rendezvényen. A raktar@veneto.hu email-címen várjuk jelentkezését.
Várjuk szeretettel!
Erdős Norbert
Vissza a cikkekhez