Olasz üzletberendezések
Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!
Olasz kézműves fagylalt
Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.
Olasz kávé
Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.
Megújult kávékínálatunk!
2010.02.20.
Mostantól mi vagyunk a világhírű Mokarabia kávé magyarországi forgalmazói
A Mokarabia Olaszország legdinamikusabbn fejlődő kávémárkája, az olaszok nagy kedvence! Ma már Olaszország-szerte s a világ 30 országában több mint 15 ezer kávézóban Mokarabia kávét isznak a kávérajongók.
A Mokarabia a híres Zanetti csoport tagja - náluk többet igazán senki nem tud a kávéról! A Zanettik az 1700-as évektől kezdve azzal foglalkoztak, hogy kávét hoztak be a keleti kereskedelmi utakon keresztül Velence kikötőjébe. Velencében - a pontos nyilvántartások szerint - már az 1763-as évben 218 kávézó működött!
Maga a Mokarabia márka az 50-es évektől létezik, Milánóban született. Igen gondosan válogatott forrásokból hozták be a nyers kávészemeket, s a különleges pörkölésnek köszönhetően rendkívül jó minőségű, aromás kávét állítottak elő. Így amikor a 70-es években a Zanetti család partnereket keresett, a választása a minőségi Mokarabia kávépörkölőre esett - és megvásárolta a Mokarabiát.
Ma már Bologna mellett készül az illatos, aromás Mokarabia kávé. A cég minden kávészállítmányt külön elemez laboratóriumában, és a nyers arabica és robusta kávészemeket egy kávépörkölő mester gondjaira bízza. Igen - a pörkölés annyira fontos a kávé végső aromájának, ízének és színének kialakításában, hogy már-már valódi művészetnek tekinthető! Ezért ezt a munkafolyamatot a Mokarabia ma is a régi, kézműves módszerekkel végzi. A pörkölő mester egyenként megpörköli az egyes kávéfajtákat (a laboratóriumi elemzéssel megállapított beltartalmuknak megfelelően), ő határozza meg a szükséges pörkölés időt. Ezt követően - a megfelelő pillanatban leállítva a folyamatot - a kávészemek lassan, finoman lehűlnek, és elnyerik aromájuk végső gazdagságát.
A kávézók, cukrászdák, bárok és éttermek számára 6 különböző íz-jellegű Mokarabia kávé készül - így mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő, ám egyformán magas minőségű Mokarabia kávét.
S hogy ne csak a belbecs, de külcsíny is vonzó legyen, a Mokarabia az egyszerűségében is vonzó kávéscsészék mellett számos kelléket, berendezési tárgyat biztosít partnerei részére az üzlet dekorációjához.
Kérjen tőlünk ajánlatot a Mokarabia kávéra, ha pedig személyesen is szívesen megkóstolná - most itt a remek alkalom! A holnap megnyíló UKBA kiállításon megkínáljuk Önt egy csésze friss, aromás Mokarabiával.
Várjuk a Hungexpo területén, az A pavilon 302/b standján - keresse az Aromitalia emblémáját, mert az ő színeikben állítunk ki!
Vissza a cikkekhez