Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Új termékekkel bővítettük kínálatunkat 3.

2011.04.28.

Új termékekkel bővítettük kínálatunkat 3.

...például a piacvezető olasz jégkásagépekkel!

Az Elmeco Olaszországban (és az egész világon) a jégkásagépek atyja: éppen 50 évvel ezelőtt, 1961-ben Salvatore Cortese feltalálta az első, jégkásakészítésre alkalmas berendezést, és a gépek gyártására megalapította az Elmecót, a Nápoly melletti Casandrino városában.

Ma már évente több, mint 6000 jégkásagépet adnak el világszerte - nem véletlenül: az Elmeco gépek megbízhatóak, tökéletes minőségű granitát, azaz jégkását készítenek, és számos változatban kaphatóak. Újításaiknak köszönhetően mindig egy lépéssel a versenytárs termékek előtt járnak.

Mostantól Ön is megrendelheti őket tőlünk - mert elnyertük a magyarországi forgalmazás jogát!

Választhat a különféle méretű és kapacitású berendezések közül: 6 literestől akár 36 literes verzióig létezik, egy, két vagy három ízt kínál egyszerre. A gépek külső panelborítása is több féle színben választható - üzletének ékessége lesz ez a nagyszerű, egyszerűen működtethető gép.

A jégkása pedig köztudottan az egyik legnagyobb haszonkulccsal forgalmazható termék, amelyet a vevők sohasem unnak meg - gazdagítsa vendéglátóüzlete kínálatát Ön is Elmeco géppel készülő jégkásával.

Cikkhez kapcsolódó linkek:
Az Elmeco jégkásagépek kínálata honlapunkon
Az Elmeco olasz honlapja

Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

FB De Ranieri Azzurra fagylaltpult

FB De Ranieri Azzurra fagylaltpult
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats