Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

UKBA 2010.

2010.02.23.

UKBA 2010.

Elkészítettük az eddigi legszebb standunkat

Elkészítettük az eddigi legszebb standunkat

A 2010. február 21. és 24. között először tartották együtt az UKBA és a Foodapest kiállításokat. A standunkat meglátogató érdeklődők egy Bocchini Koiné berendezéssel megépített cukrászdában foglalhattak helyet. Az összeállításba most egy Dafné büfévitrint és egy 24 tégelyes Fluor fagylaltpultot építettünk. Vendégeink MB bárszékeken és asztalokon kóstolhatták meg az Aromitalia alapanyagokból készüt fagylaltjainkat.
Az UKBA kiállításon sétáló érdeklődők most is a legtöbb standon az általunk kölcsönzött Bocchini fagylaltpultokból választhattak fagylaltokat.
Standunkon közeli barátságot lehetett kötni a Bravo Trittico fagylaltgéppel, a Tekna Line sokkolójával, tárolóhűtőjével, valamint körben üveges parfévitrinével.
Partnereinket La Spaziale S5 kávégépen készült finom Mokarabia kávéval is megkínáltuk.


Standunk
Aromitalia fagylaltok a kiállításon
Előtérben a Bocchini Koiné üzletberendezés
Fagylaltpult Aromitalia fagyikkal
Erdős Norbert tárgyal a kiállításon


Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Gelita TRT 30 kombinált mechanikus fagylaltgép

Gelita TRT 30 kombinált mechanikus fagylaltgép
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats