Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Referenciák

Gelateria Dolce Vita, Törökbálinti Cora áruház

Gelateria Dolce Vita, Törökbálinti Cora áruház

A Budapest közvetlen vonzáskörzetében található bevásárlóközpontban 2000. novemberében nyitottuk meg első saját kiskereskedelmi üzletünket, a Gelateria Dolce Vitát.

Természetesen komplett berendezését mi készítettük. Az üzletben üzemelő valamennyi fagylaltkészítő berendezés, sokkoló, tárolóhűtők, vitrinek, tejszínhabgép, és fagylaltpult a saját kínálatunkból került ki.

Az üzletben az általunk kizárólagosan forgalmazott Aromitalia fagylaltalapanyagból, Olaszország piacvezető fagylaltalapanyagából készítjük kézműves fagylaltjainkat, helyben, frissen. 70 féle receptet tartunk folyamatosan kínálatban, egyszerre 22 ízből választhatnak vevőink.


Gelateria Dolce Vita
Fagylaltpult a Dolce Vitában

Vissza a referenciákhoz
Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Gelita fagylaltgép

Gelita fagylaltgép
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats