Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Üzletberendezések - Kombinált fagylaltgépek

Fagylaltgép és pasztőrizáló egyben. Amíg az alsó üstben fagyaszt, felül már főzi is a következő fagylaltot. Mindössze egy négyzetméteren, egyetlen gépben a teljes technológiai sor. A legszigorúbb higiéniai elvásároknak, HACCP-nek megfelelően kialakított zárt rendszer. Gazdaságos, helyet, energiát és vizet takarít meg. 9 perces ciklusokkal dolgozik, a fagylalt megfelelő állagát elektronikusan érzékeli és jelzi. A cél, hogy az alaplében levő 60 – 70 % vizet minél apróbb mikrokristályokká alakítsuk, s közéjük minél több levegőt egyenletesen eloszlassunk, így a kész fagylaltot gyorsan, maradék nélkül kiszedhessük. Szerencsés, ha egy fagyasztás nem tart tovább 7-9 percnél. A kézműves fagylaltok térfogat növekedése 30-40%-os. Ahhoz, hogy az alaplé térfogatát ennyivel megnövelhessük, megfelelő fagylaltgép szükséges. Régen értékes órákat pazaroltunk el a fagylaltgép tisztításra is. Az a fagylaltgép, melyet kínálunk Önnek könnyen, egyszerűen tisztítható.



Gyártók:
  • Gelita

Gelita TRT kombinált mechanikus fagylaltgép

Gelita TRT kombinált mechanikus fagylaltgép

Kombinált, mechanikus kapcsolású fagylaltgép különböző kapacitásokkal.

A Gelita TRT kombinált fagyigépről részletesen
Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

FB Azzurra süteményespult

FB Azzurra süteményespult
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?



Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats