Olasz üzletberendezések
Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!
Olasz kézműves fagylalt
Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.
Olasz kávé
Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.
Üzletberendezések - Sokkoló hűtők
Vadonatúj technológia a cukrászok, pékek és fagylaltkészítők szolgálatában: a sokkolóhűtés és gyorsfagyasztás. Az utóbbi években terjedt el az olasz kisipari termelők körében. Ma már cukrászatban, étteremben, és minden vendéglátóhelyen nélkülözhetetlenek a gyorshűtők, melyek lehetővé teszik a HACCP előírásainak maradéktalan betartását. b]Használatával jelentős idő és pénz takarítható meg.
Széleskörűen használható: például a lefőzött forró sárgakrémet gyorsan lehűti + 4 C˚-ra, így megakadályozza a baktériumok elszaporodását (nem úgy, mint az az üst, mely a raktár padlóján tölti hűléssel a fél napot…). Számos egyéb funkciója mellett akár a friss, megmosott eper is „gurulósra”, mikrokristályosra fagyasztható benne – így a szezonális gyümölcsből akár nagyobb mennyiséget is beraktározhatunk fagyasztva. Sőt – arra is alkalmas, hogy az elkészült süteményekből, pékárukból nagyobb mennyiséget gyorsfagyasszunk, majd a felhasználás időpontjában csak az éppen szükséges mennyiséget melegítsük fel.
A fagylaltgépből kijövő fagylalt mínusz 7 – mínusz 9 C˚-os, és még tartalmaz szabad vízrészecskéket. Ha azonnal kirakjuk a pultba, a szabad víz jéggé fagy, makrokristályokká alakul, és magához vonzza az apróbb kristályokat. Attól függően, hogy mennyire jó minőségű fagylaltalapot használtunk, többé vagy kevésbé jégdarabos lesz a fagylalt, legtöbbször még össze is esik. Ennek elkerülésére célszerű az elkészült fagylaltot sokkolni. A sokkolóban -40 C˚-os hőmérséklet van, és akár 10 perces sokkolás is csodákra képes. A fagylaltot egy- két centis „kéreggel” veszi körül, melyben megfelelő mikrokristályok alakulnak ki. Ez a kéreg segít megőrizni a „magas” fagylalt díszítését is – és tudjuk: a szebb, tartósan díszes tégely több vásárlót vonz, a magas, össze nem esett fagylaltból több gombócot tudunk eladni. Minden sokkoló rendelkezik maghőmérővel. Ha a fagylalt maghőmérsékletét -18 C˚-ra csökkentjük, alkalmassá tesszük a kiszállításra is.
De nem csak fagylaltkészítők, cukrász- vagy pék termelők tudják alkalmazni: akár abban is segítséget nyújthatnak a gyorshűtők, hogy Ön pillanatok alatt a megfelelő hőfokon tálalhassa vendégeinek a kért ételt vagy italt.
Cégünk a sokkolóhűtésben élenjáró, Gemm márkájú gépek mellett forgalmazza még a kevésbé ismert Tekna sokkolóhűtőket is, melyek -40 C˚ fokos hőmérséklettel dolgozó, maghőmérő nélküli sokkolóhűtő készülékek, igen kedvező árkategóriában. Megbízhatóak, tartósak.
Gyártók:
GEMM BCB/03 sokkoló hűtő
Asztalra helyezhető sokkoló
Ár: 633 000 Ft + ÁFA (27%) = 803 910 Ft
GEMM BCB/05 sokkoló hűtő
Lábon álló 5 tálcás sokkoló
Ár: 865 000 Ft + ÁFA (27%) = 1 098 550 Ft
GEMM BCB/10 sokkoló hűtő
Cukrászdák, éttermek ideális sokkolója
Ár: 1 340 000 Ft + ÁFA (27%) = 1 701 800 Ft
GEMM BCB/15 sokkoló hűtő
Nagyobb cukrászdák, éttermek sokkolója
Ár: 1 664 000 Ft + ÁFA (27%) = 2 113 280 Ft