Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Üzletberendezések - Sokkoló hűtők

Vadonatúj technológia a cukrászok, pékek és fagylaltkészítők szolgálatában: a sokkolóhűtés és gyorsfagyasztás. Az utóbbi években terjedt el az olasz kisipari termelők körében. Ma már cukrászatban, étteremben, és minden vendéglátóhelyen nélkülözhetetlenek a gyorshűtők, melyek lehetővé teszik a HACCP előírásainak maradéktalan betartását. b]Használatával jelentős idő és pénz takarítható meg.

Széleskörűen használható: például a lefőzött forró sárgakrémet gyorsan lehűti + 4 C˚-ra, így megakadályozza a baktériumok elszaporodását (nem úgy, mint az az üst, mely a raktár padlóján tölti hűléssel a fél napot…). Számos egyéb funkciója mellett akár a friss, megmosott eper is „gurulósra”, mikrokristályosra fagyasztható benne – így a szezonális gyümölcsből akár nagyobb mennyiséget is beraktározhatunk fagyasztva. Sőt – arra is alkalmas, hogy az elkészült süteményekből, pékárukból nagyobb mennyiséget gyorsfagyasszunk, majd a felhasználás időpontjában csak az éppen szükséges mennyiséget melegítsük fel.

A fagylaltgépből kijövő fagylalt mínusz 7 – mínusz 9 C˚-os, és még tartalmaz szabad vízrészecskéket. Ha azonnal kirakjuk a pultba, a szabad víz jéggé fagy, makrokristályokká alakul, és magához vonzza az apróbb kristályokat. Attól függően, hogy mennyire jó minőségű fagylaltalapot használtunk, többé vagy kevésbé jégdarabos lesz a fagylalt, legtöbbször még össze is esik. Ennek elkerülésére célszerű az elkészült fagylaltot sokkolni. A sokkolóban -40 C˚-os hőmérséklet van, és akár 10 perces sokkolás is csodákra képes. A fagylaltot egy- két centis „kéreggel” veszi körül, melyben megfelelő mikrokristályok alakulnak ki. Ez a kéreg segít megőrizni a „magas” fagylalt díszítését is – és tudjuk: a szebb, tartósan díszes tégely több vásárlót vonz, a magas, össze nem esett fagylaltból több gombócot tudunk eladni. Minden sokkoló rendelkezik maghőmérővel. Ha a fagylalt maghőmérsékletét -18 C˚-ra csökkentjük, alkalmassá tesszük a kiszállításra is.

De nem csak fagylaltkészítők, cukrász- vagy pék termelők tudják alkalmazni: akár abban is segítséget nyújthatnak a gyorshűtők, hogy Ön pillanatok alatt a megfelelő hőfokon tálalhassa vendégeinek a kért ételt vagy italt.

Cégünk a sokkolóhűtésben élenjáró, Gemm márkájú gépek mellett forgalmazza még a kevésbé ismert Tekna sokkolóhűtőket is, melyek -40 C˚ fokos hőmérséklettel dolgozó, maghőmérő nélküli sokkolóhűtő készülékek, igen kedvező árkategóriában. Megbízhatóak, tartósak.Gyártók:
  • TeknaLine
  • Gemm

GEMM BCB/03 sokkoló hűtő

GEMM BCB/03 sokkoló hűtő

Asztalra helyezhető sokkoló
Ár: 633 000 Ft + ÁFA (27%) = 803 910 Ft

A BCB/03 sokkolóról részletesen
GEMM BCB/05 sokkoló hűtő

GEMM BCB/05 sokkoló hűtő

Lábon álló 5 tálcás sokkoló
Ár: 865 000 Ft + ÁFA (27%) = 1 098 550 Ft

A BCB/05 sokkolóról részletesen
GEMM BCB/10 sokkoló hűtő

GEMM BCB/10 sokkoló hűtő

Cukrászdák, éttermek ideális sokkolója
Ár: 1 340 000 Ft + ÁFA (27%) = 1 701 800 Ft

A BCB/10 sokkolóról részletesen
GEMM BCB/15 sokkoló hűtő

GEMM BCB/15 sokkoló hűtő

Nagyobb cukrászdák, éttermek sokkolója
Ár: 1 664 000 Ft + ÁFA (27%) = 2 113 280 Ft

A BCB/15 sokkolóról részletesen
Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

Tekna 10010 NO FROST Tárolóhűtő

Tekna 10010 NO FROST Tárolóhűtő
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats