Olasz üzletberendezések

Olasz üzletberendezések

Rendezze be üzletét az az olasz ízlésvilág és a minőség jegyében. Az Ön kávézóját, fagylaltozóját, cukrászdáját is sikerre visszük!

Olasz kézműves fagylalt

Olasz kézműves fagylalt

Az olaszok ismerik a jó fagylalt titkát. Mi pedig most megosztjuk Önnel ezt a titkot.

Olasz kávé

Olasz kávé

Kínáljon vendégeinek valami különlegesebbet, mint amit minden sarkon megtalálhatnak. A tucatkávék helyett Ön válasszon egy igazi kávékülönlegességet.

Üzletberendezések - Tejszíngépek

A tejszínhabgépek gyors és kényelmes társak a mindennapokban. A kehelykészítés elengedhetetlen kellékei, de a tölcséres fagylaltok mellé is gyakran kérnek a vásárlók tejszínhabot, amit a tejszínhabgépekkel lehet a legpraktikusabban adagolni. Hűtött tartályukból a tejszínhabot mindig megfelelően habosítva adják ki. Az általunk kínált tejszíngépek minden cukrász vagy fagylaltkészítő igényét kielégítik. Különböző méretű üstökkel készülnek, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek megfelelő kapacitású gépet.Gyártók:
  • Promag
  • Gelita

Bravo Top tejszíngép

Bravo Top tejszíngép

A legnagyobb üzemeket is kényelmesen kiszolgáló tejszíngép

A Bravo Top tejszíngépről részletesen
Ajánlatot kérek

Kínálatunkból

GEMM BCB/15 sokkoló hűtő

GEMM BCB/15 sokkoló hűtő
Ezt keresem:
Hol szeretnék keresni?Keresem

Hírlevél

Nevem:

E-mail címem:


Feliratkozom

Szeretnék leiratkozni
Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles. Már üzlete megnyitása előtt tanácsokkal látjuk el Önt. Tegye fel kérdéseit - akár a kézműves fagylalt készítésével, akár gépeinkkel kapcsolatban. Kérjen ajánlatot tőlünk!
GEMM FB de Ranieri Bravo TeknaLine Filicori-Zecchini La Spaziale MB seats